cultuurcentrum Hasselt
James Hall

grot-nest-tempel-huis (4+)

tout petit
za 27 apr 2024
za 27 apr 2024

Vier dansers bouwen samen een ruimte. Ze creëren een plek om je goed te voelen, te ontspannen, te luisteren en te kijken. Een plek om te dromen en te spelen. Samen verkennen we ons bouwwerk en ontdekken we nieuwe paden.

grot-nest-tempel-huis houdt het midden tussen een dansvoorstelling, een concert en een beeldende installatie. Het is een dansante ervaring voor jong en oud, een moment van rust, fantasie en verbinding.

Sinds hun eerste voorstelling, Kom mee Leon!, tien jaar geleden kan tout petit rekenen op steun van CCHA voor onderzoek, voorbereidingen, repetities, afmontage en try-outs en coproductie. Het gezelschap vond ook  vaker de weg naar Krokusfestival en heeft ondertussen faam verworven op internationale festivals.

Speciaal voor Dag van de dans organiseert tout petit een hele dag vol dans in cultuurcentrum Hasselt. ‘Put on your dancing shoes’ en kom met de hele familie mee genieten van een voorstelling, een workshop en een spetterende flashmob!

onderdeel van
James Hall

credits

 concept & choreografie Samuel Baidoo / dans Meron Verbelen, Lili Dong Páez, Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland / scenografie Samuel Baidoo & Hanne Holvoet / artistieke coaching Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland / licht Raf Wouters / copproductie Perpodium & C-mine / met steun van stad Hasselt & Leuven / met dank aan STUK, HET LAB & deRUIMTE / © James Hall 
www.toutpetit.be