cultuurcentrum Hasselt

werken bij CCHA

vacatures

Klik hier voor huidige vacature(s).

spontaan solliciteren

Je kan spontaan solliciteren door ons een motivatiebrief en curriculum vitae te bezorgen. Je gegevens worden dan bijgehouden en we houden je de komende drie maanden op de hoogte van onze vacatures.

Stuur je motivatiebrief en C.V. naar cultuurcentrum Hasselt, t.a.v. Tom Verhuizen, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt of mail naar HR@ccha.be

gelegenheidspersoneel

De werking van CCHA is gestoeld op een hele ploeg medewerkers. Onontbeerlijk voor een professionele, klantvriendelijke ontvangst van onze klanten zijn onze gelegenheids-medewerkers! Je hebt ze wellicht al eens ontmoet in het cultuurcentrum: bij de ticketcontrole, bij de vestiaire, bij het verwelkomen van het publiek in de zaal of misschien wel bij de programma- of merchandiseverkoop? 

We zoeken het volgende profiel:

  • Bereid zijn om 's avonds én in het weekend te werken. Indien je ook tijdens de kantooruren beschikbaar bent, is dat een groot pluspunt!
  • Bereid zijn om je minstens 10 keer per maand in te zetten (= minimum duur per activiteit is anderhalf uur). Voldoende beschikbaar zijn is een absolute must!
  • bereid zijn om zich voor een langere periode te engageren
  • een verzorgd en vriendelijk voorkomen hebben
  • beleefd en gemotiveerd zijn
  • vlotte omgang met klanten
  • verzorgd taalgebruik
  • een zekere culturele interesse hebben
  • zelfstandig kunnen werken
  • min. 18 jaar oud zijn

Lijkt dit takenpakket je wel iets? Heb je voldoende vrije tijd, zowel overdag als ’s avonds? Bezorg ons je kandidatuur via dit online formulier, dan worden je gegevens bijgehouden tot er nieuwe vacatures zijn. Vervolgens nemen we contact met je op.

Let op: een (invaliditeits)uitkering, thematisch verlof en tijdskrediet zijn helaas niet combineerbaar met deze job.

De reguliere activiteiten uitgevoerd door het gelegenheidspersoneel zijn ook géén toegelaten activiteiten voor het onbelast bijklussen in het verenigingswerk. De personen die deze activiteiten uitvoeren op regelmatige basis, hebben het statuut van werknemer en moeten ook op die wijze worden aangegeven bij de RSZ.

vrijwilligers

Als open cultuurhuis zet CCHA hard in op de samenwerking met vrijwilligers. We zien onze vrijwilligers als veel meer dan uiterst welkome steun bij uitvoerende taken: jullie maken deel uit van het CCHA-team en we zien jullie als ambassadeurs van het huis.

De werking zelf is erg divers: meewerken aan de opbouw en/of toezicht bij de tentoonstellingen, onthaal van artiesten, productionele medewerking aan de realisatie van projecten en festivals, ondersteuning van communicatie en promotie. Maar we laten ons ook graag verrassen door specifieke kennis en ervaring!

We willen samen met onze enthousiaste vrijwilligers bouwen aan een open cultuurhuis dat niet enkel de artiesten in optimale omstandigheden wil verwelkomen, maar dat ook het publiek warm wil ontvangen. Tegelijk willen we een plek zijn waar ons team zich thuis voelt en waarmee we ons in de brede stedelijke culturele context kunnen inbedden.

Als vrijwilliger bij CCHA kan je verantwoordelijk zijn voor allerlei taken, je mag hierbij zelf aangeven hoe vaak je per seizoen wilt helpen en welke taken je bij voorkeur wilt uitvoeren. Meer informatie over onze verschillende vrijwilligersprofielen, wat je krijgt voor je vrijwilligerswerk en wat je er persoonlijk uithaalt vind je hier.

Gezien we ons vrijwilligersteam niet té groot willen laten worden, lassen we momenteel een aanwervingsstop in, je kan je in seizoen 22-23 dus helaas niet meer kandidaat stellen. Wanneer er terug vacatures zijn, laten we het hier weten. 

Meer informatie over vrijwilligerswerk en de wetgeving daarover vind je ook op vlaanderenvrijwilligt.be/wetgevingDownload hier onze privacyverklaring voor vrijwilligers.

stage

We zoeken steeds gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten, dit kunnen uitvoerende taken/ondersteuning geven zijn op vlak van communicatie, productie als marketing, alsook diverse onderzoeksopdrachten uitwerken (bv. festivals, culturele beleving, doelgroepenwerking, heractiveren van klanten, educatieve werking, publiekswerking, scholenwerking, marketingbeleid, hrm beleid, licht- en geluidtechniek…). We zoeken stagiai(e)rs op zowel master als bachelor niveau.

Elke stageaanvraag moet vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen!

Om de haalbaarheid te vergroten en slaagkansen te verbeteren, nemen we niet meer dan 2 stagiair(e)s per seizoen aan en enkel stagiair(e)s die gedurende een langere periode (2 à 3 maanden) voltijds stage kunnen lopen.