cultuurcentrum Hasselt

HET LAB-infrastructuur

HET LAB-appartement is gelegen in het centrum van Hasselt.

Het heeft drie slaapkamers, een badkamer, een grote keuken en een ruime living. Het is comfortabel ingericht, met internet.

De drie slaapkamers bieden slaapplaatsen voor zes personen. De eerste slaapkamer heeft één bed, de tweede slaapkamer heeft er twee en de derde slaapkamer heeft er drie. Op alle slaapkamers zijn bedden, donsdekens, kussens en het nodige bedlinnen aanwezig. In de badkamer kan je het nodige wc-papier, haardroger en handdoeken terugvinden.

In de keuken zorgt CCHA voor een frigo en diepvriezer, kookpannen en -potten, kookgerief, koffiemachine en waterkoker, eetgerief (bestek, eetborden, glazen…), afwasgerief (sponsjes, afdrooghanddoeken, afwasmiddel…). Ook basis kookingrediënten zoals olie, koffie, thee, suiker, melk, peper, zout en andere kruiden zijn aanwezig.

Er is ook een wasmachine, een droogkast en wasmiddel ter beschikking in de badkamer.


HET LAB-werkplek
is op de zesde verdieping van 'de Silo'.

In een gedeelde onthaalruimte is er plaats om kleine vergaderingen te plannen en/of te lunchen. Vanuit die ruimte kan je de lift naar de zesde verdieping nemen. 

De werkruimte is 9,00 m x 10,70 m x 3,50 m (minimum, het dak loopt schuin) en heeft een groot raam met zicht op het kanaal. In de ruimte zelf is er een frigo en gootsteen aanwezig, voorzieningen om koffie en thee te zetten, een tafel en stoelen, internet en een geluidsinstallatie. Op de vloer ligt een zwarte balletvloer. Het is slechts heel beperkt (statief) en uitzonderlijk mogelijk om in deze ruimte met theaterlicht te werken.

Indien je een werkruimte in CCHA krijgt voor het technisch afmonteren, kan je hier meer informatie en foto’s raadplegen.