cultuurcentrum Hasselt

leden

 

a2o

 

 

a2o-architecten
a2o is een multidisciplinair bureau gevestigd in Hasselt met 35 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Sinds de oprichting in 2000 werkt a2o zowel nationaal als internationaal aan een divers scala van projecten. De kracht in al deze projecten zit in het stedenbouwkundig onderzoekend ontwerp, de architecturale innovatie, het vermogen om mens en ruimte met elkaar te verbinden en het streven naar een duurzame performantie.

a2o-architecten.be - Luc Vanmuysen - 0478 95 94 98
luc.vanmuysen@a2o.be

Amptec

AMPTEC BVBA.
AMPTEC is een professioneel audiobedrijf gelegen in Diepenbeek. Naast levering en plaatsing van toestellen en de productie van pasklare bekabeling heeft Amptec zich gespecialiseerd in volledige sleutel-op-de-deur projecten zoals theaters, OB-wagens, opname-, radio- en postproductiestudio´s. Ook biedt Amptec oplossingen voor alle mogelijke projecten m.b.t. akoestiek en geluidsisolatie.

amptec.be - Bart Willems - 011 28 14 58 - info@amptec.be

brouwerij Alken-Maes nv

Brouwerijen Alken-Maes nv.
Alken-Maes is de innovatieve smaakmaker op de Belgische bier- en cidermarkt en vertegenwoordigt de hele keten van graan tot tapkraan: Mouterij Albert in Puurs-Sint-Amands, de brouwerijen Cristal in Alken en Mort Subite in Kobbegem en Cidrerie Stassen in Aubel. Met bieren zoals Cristal, Desperados, Maes, Grimbergen, Hapkin en Affligem en ciders zoals Strongbow en Stassen bezit Alken-Maes een brede merkenportefeuille.

alken-maes.be - 015 30 90 11 - info@alken-maes.com

  Centrum voor Medische Analyse bvba.
Het Centrum voor Medische Analyse bvba is een privaat laboratorium dat zich richt op de eerstelijnsgezondheidszorg in de breedste zin van het woord, alsook op de tweedelijnszorgen, de arbeidsgeneeskunde, gerechtsgeneeskunde en de toxicologie en op andere specifieke gezondheidsdiensten in zowel de ambulante als de intramurale sector. Kwaliteit, professionele kennis en technologische innovatie zijn de pijlers waarop de samenwerking met de collega- artsen is gebouwd.

cma.bePeter Vanoppen - 011 22 52 88 - peter.vanoppen@cma.be

CLB Group CLB Group
Met meer dan 30 jaar ervaring streeft CLB Group, Care for Life and Business, er dagelijks naar om dé norm te zijn op gebied van klantgedreven dienstverlening. Onze medewerkers / ambassadeurs ontzorgen, adviseren en ondersteunen bedrijven. Ze engageren zich voor een duurzame samenwerking, gebaseerd op respect en vertrouwen. Dit over onze 7 verschillende divisies. Door die uitgebreide expertise zijn wij in staat om uw noden te vervullen op vlak van sociaal secretariaat en juridisch advies, externe preventie, medische controle & advies, verzekeringen, IT-oplossingen en opleidingen omtrent al deze disciplines en meer.

clbgroup.be - Peter Van Nuffel - 011 59 07 85 -p.van.nuffel@clbgroup.be

Clean Experts
Clean Experts is een familiebedrijf gelegen in Hasselt en levert allerlei schoonmaakdiensten binnen Limburg.  Naast reguliere schoonmaak zijn ze ook experts in ramenwas, gevel-, zonnepaneelreinigingen en tuinonderhoud.  In het dienstencheque kader bieden ze huishoudhulp aan en kan men ook terecht in één van hun zeven strijkwinkels in Limburg.  Onze persoonlijke aanpak naar onze klanten én ons personeel is onze troef. Klantentevredenheid en kwaliteit heeft bij ons de absolute prioriteit.

cleanexperts.be - Erwin Vandersteegen - 011 82 44 05

Connect BV
Connect is een strategisch communicatiebureau met 65 communicatieprofessionals en kantoren in Hasselt, Eindhovenen Brussel. Wij helpen overheden en bedrijven beter te communiceren met hun stakeholders.

connect.be - Bart Derison - 011 45 68 45 - bart.derison@connect.be 

  Conrad Consulting nv.
Conrad Consulting is een full-service evenementenbureau met 29 jaar ervaring op de teller. Het 'ingenieus' inspelen op vragen van klanten, dat is de opdracht voor Conrad. Steeds is de juiste mix van inzicht, durf en creativiteit de Conrad garantie voor uw succesvol evenement. Van bedrijfsfeest over opendeurdag tot productlancering; van geboortefeest over sweet 16 tot trouwpartij... Het team van evenementenbureau Conrad Consulting zorgt dat het totaalplaatje klopt.

conrad-consulting.be - Stefan Deckers - 011 85 04 10 - stefan@conrad-consulting.be
 
 drukkerij Baillien-Maris nv Drukkerij Baillien-Maris nv.
Drukkerij Baillien-Maris evolueerde sinds 1882 tot waar we vandaag staan. We zijn uitermate trots te beschikken over een uiterst modern en efficiënt machinepark dat de hoogste druk- en afwerkingskwaliteit garanteert. Steeds meer voelden ook wij de absolute noodzaak om onze klanten een totaalpakket aan te bieden en daarom profileren we ons als een drukkerij die alles kan vormgeven en drukken op elke mogelijke ondergrond.

baillien-maris.be - Hans Exelmans - 011 22 19 64 - hans@baillien-maris.be

FINMAN nv.


Jean Paul Van Kerkhoven

Fintegriteit
Fintegriteit is een accountantskantoor in Hasselt dat jarenlange ervaring combineert met passie voor het ondernemerschap. We maken bewust écht tijd voor onze klant, door elke ondernemer op een persoonlijke en toegankelijke manier te benaderen. Om er op die manier voor te zorgen dat alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen tiptop in orde zijn, en dit bij elk hoofdstuk van het ondernemersverhaal. Onze manier van werken noemen we zelf de Fintegriteit-manier en wordt gekenmerkt door 3 pijlers: correcte boekhouding, betrouwbare begeleiding en begrijpelijke besprekingen.

Fintegriteit.be - Marleen Nelissen - 011/23 67 05 - marleen@fintegriteit.be

Habo
Habo is een familiebedrijf opgericht in 1955 in Genk. Van oorsprong een ambachtelijke meubelmakerij van massieve stijlmeubelen evolueerde Habo sinds de jaren ’80 naar de productie van massief en meerlaags parket in Genk en Weert (NL). Parketproducent Habo is samen met haar twee groothandels in België en Nederland een gevestigde waarde voor de professionele parketplaatser en interieurbouwer. Naast parket en maatwerk uit eigen productie worden ook andere parketten en alle nodige producten voor plaatsing en afwerking van een mooie parketvloer verkocht.

habo.be - Katrien Luykx - 089 32 95 80 - katrien.luykx@holzbois.be

Optico

Kasteel Engelhof bv
Kasteel Engelhof beschikt over zes vergaderzalen van 6 tot 80 personen. Ook zijn er 2 verbruikszalen die plaats bieden aan 75 tot 120 personen. Beide zalen kijken uit op de prachtige, groene omgeving en kunnen apart gehuurd worden voor feesten en evenementen. Grenzend aan het kasteel is er de Tiendschuur van Engelhof. Een gedroomde historische locatie voor evenementen en feesten. Kortom vergaderingen, teambuildings, workshops, (privé)feesten... Alles kan in Kasteel Engelhof. Iedereen welkom!

kasteelengelhof.be - Patrick Siborgs - 011 28 05 05 -patrick.siborgs@groepmsi.be

KMG Accountants
Met vestigingen in Herk-de-Stad, Hoeselt, Tremelo en Itegem biedt KMG een persoonlijke aanpak en een team van gepassioneerde accountants die gedreven zijn door het succes van onze klanten. Of het nu gaat om boekhouding, fiscaal advies, financiële planning of economische rapportering, KMG biedt advies op maat dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van elk bedrijf.

kmgaccountants.be - Ronnie Buckinx – 0476 48 17 47 - ronnie.buckinx@kmgaccountants.be

  Mediahuis nv.
Trouwe vriend van wereldburgers. Nog meer community dan regiokrant wil HBVL er voor elke Limburger zijn, in elke levensfase. Limburgers voelen zich ook wereldburger, ze verwachten een volledige krant. Daarom covert Het Belang van Limburg lokaal, regionaal, nationaal en internationaal nieuws in een slimme Limburgse mix. Met deze unieke redactionele formule bereikt Het Belang in Limburg 86% van de krantenlezers, wereldwijd ongezien.

mediahuis.be - Paul Philips - 0478 29 22 08 - paul.philips@mediahuis.be

 

Nuhma cvba.
Nuhma werkt namens de Limburgse gemeenten en Laakdal aan 2 kerntaken, namelijk hernieuwbare energie en slimme diensten. Nuhma, het Limburgs Klimaatbedrijf, ondersteunt de ontwikkeling van duurzame energieprojecten om zo de doelstelling te helpen realiseren om Limburg CO2-neutraal te maken. Daarnaast ligt de focus op het creëren van maatschappelijke meerwaarde via investeringen in innovatieve en slimme toepassingen.

nuhma.be - Ludo Kelchtermans - 011 26 60 22 -  ludo.kelchtermans@nuhma.be

 

PXL
Hogeschool PXL heeft het meest diverse aanbod in Belgisch Limburg. Binnen 7 departementen en 2 schools of arts organiseert ze 37 basisopleidingen. Met vele postgraduaten, na- en bijscholingen, congressen en seminaries is Hogeschool PXL toonaangevend in levenslang leren. Ook in praktijkgericht onderzoek staat Hogeschool PXL ten dienste van het werkveld. De 11 expertisecentra van PXL-Research zijn gekend om hun vraaggestuurde no-nonsense aanpak. Met vestigingen in Hasselt, Diepenbeek en Genk, en is PXL een tweede thuis voor ruim 10.000 studenten en 1.300 personeelsleden. 

pxl.be - Gerrit Schuermans - 0497 97 92 61 - gerrit.schuermans@pxl.be

  ’Theatercafé nv.
’Theatercafé is de ideale plaats voor een hapje of een drankje, een snelle lunch of een heerlijk aperitiefje op het zonovergoten terras met uitzicht op het stadspark. ’Theatercafé richt zich niet enkel op de bezoekers van het CCHA, maar wordt ook druk bezocht door zakenlui en kantoorpersoneel uit de buurt. Deze laatste kunnen er terecht voor een snelle lunch of een gezellige koffiepauze. Voor een bedrijfs- of familiefeest kan u terecht in de gezellige zalen van het ‘Theatercafé. Het is ook een prima locatie voor een bijeenkomst, vergadering, babyborrel, receptie...

theatercafe.be - Wim Gommers - 011 85 90 75 -   wim.gommers@hangar58.be

 UHasselt UHasselt
De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline 'Knowledge in action' onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouders zetten onder het vormgeven van een innovatieve, duurzame toekomst van de regio.

uhasselt.be - Marc Croes - 011 26 80 40 - marc.croes@uhasselt.be