cultuurcentrum Hasselt

leden

 

a2o

 

 

a2o-architecten
a2o is een multidisciplinair bureau gevestigd in Hasselt met 35 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Sinds de oprichting in 2000 werkt a2o zowel nationaal als internationaal aan een divers scala van projecten. De kracht in al deze projecten zit in het stedenbouwkundig onderzoekend ontwerp, de architecturale innovatie, het vermogen om mens en ruimte met elkaar te verbinden en het streven naar een duurzame performantie.
a2o-architecten.be - Luc Vanmuysen - 0478 95 94 98
luc.vanmuysen@a2o.be

actief interim

Actief Interim nv.
Actief Interim - in 1988 opgericht als familiebedrijf in Limburg - heeft in de afgelopen 25 jaar een toonaangevende positie verworven in België met 64 kantoren verspreid over het hele land en meer dan 330 vaste medewerkers. Met de overname van kantoren in Nederland en Duitsland is Actief Interim sinds 2014 ook een internationale speler. De Actief Group realiseert in totaal een omzet van meer dan 400 miljoen euro.
actief.be - Chris Mercken - 0475 64 54 06 - chris.mercken@actief.be

Amptec

AMPTEC BVBA.
AMPTEC is een professioneel audiobedrijf gelegen in Diepenbeek. Naast levering en plaatsing van toestellen en de productie van pasklare bekabeling heeft Amptec zich gespecialiseerd in volledige sleutel-op-de-deur projecten zoals theaters, OB-wagens, opname-, radio- en postproductiestudio´s. Ook biedt Amptec oplossingen voor alle mogelijke projecten m.b.t. akoestiek en geluidsisolatie.
amptec.be - Bart Willems - 011 28 14 58 - info@amptec.be

brouwerij Alken-Maes nv

Brouwerijen Alken-Maes nv.
Alken-Maes is dé innovatieve challenger op de Belgische biermarkt. Met pilsmerken als Maes en Cristal, abdijbieren als Grimbergen en Affligem en de lambicbieren van Mort Subite bezit het bedrijf een uitgebalanceerd assortiment. Alken-Maes zetelt in Mechelen en heeft drie brouwerijen en drie distributieplatformen in België, stelt 500 mensen tewerk en brouwt een jaarlijks volume van 1,4 miljoen hectoliter.
alken-maes.be - Anita Jans - 011 59 03 06 - diana.rennen@alken-maes.com

  Centrum voor Medische Analyse bvba.
Het Centrum voor Medische Analyse bvba is een privaat laboratorium dat zich richt op de eerstelijnsgezondheidszorg in de breedste zin van het woord, alsook op de tweedelijnszorgen, de arbeidsgeneeskunde, gerechtsgeneeskunde en de toxicologie en op andere specifieke gezondheidsdiensten in zowel de ambulante als de intramurale sector. Kwaliteit, professionele kennis en technologische innovatie zijn de pijlers waarop de samenwerking met de collega- artsen is gebouwd.
cma.bePeter Vanoppen - 011 22 52 88 - peter.vanoppen@cma.be

CLB Group CLB Group
Met meer dan 30 jaar ervaring streeft CLB Group, Care for Life and Business, er dagelijks naar om dé norm te zijn op gebied van klantgedreven dienstverlening. Onze medewerkers / ambassadeurs ontzorgen, adviseren en ondersteunen bedrijven. Ze engageren zich voor een duurzame samenwerking, gebaseerd op respect en vertrouwen. Dit over onze 7 verschillende divisies. Door die uitgebreide expertise zijn wij in staat om uw noden te vervullen op vlak van sociaal secretariaat en juridisch advies, externe preventie, medische controle & advies, verzekeringen, IT-oplossingen en opleidingen omtrent al deze disciplines en meer.
clbgroup.be - Peter Van Nuffel - 011 59 07 85 p.van.nuffel@clbgroup.be

Connect is een strategisch communicatiebureau met 65 communicatieprofessionals en kantoren in Hasselt, Eindhovenen Brussel. Wij helpen overheden en bedrijven beter te communiceren met hun stakeholders.
connect.be - Bart Derison – 011 45 68 45
bart.derison@connect.be 

  Conrad Consulting nv.
Conrad Consulting is een full-service evenementenbureau met 29 jaar ervaring op de teller. Het 'ingenieus' inspelen op vragen van klanten, dat is de opdracht voor Conrad. Steeds is de juiste mix van inzicht, durf en creativiteit de Conrad garantie voor uw succesvol evenement. Van bedrijfsfeest over opendeurdag tot productlancering; van geboortefeest over sweet 16 tot trouwpartij... Het team van evenementenbureau Conrad Consulting zorgt dat het totaalplaatje klopt.
conrad-consulting.be - Stefan Deckers - 011 85 04 10
stefan@conrad-consulting.be
 
 drukkerij Baillien-Maris nv Drukkerij Baillien-Maris nv.
Drukkerij Baillien-Maris evolueerde sinds 1882 tot waar we vandaag staan. We zijn uitermate trots te beschikken over een uiterst modern en efficiënt machinepark dat de hoogste druk- en afwerkingskwaliteit garanteert. Steeds meer voelden ook wij de absolute noodzaak om onze klanten een totaalpakket aan te bieden en daarom profileren we ons als een drukkerij die alles kan vormgeven en drukken op elke mogelijke ondergrond.
baillien-maris.be - Hans Exelmans - 011 22 19 64
hans@baillien-maris.be

Fintegriteit
Fintegriteit is een accountantskantoor in Hasselt dat jarenlange ervaring combineert met passie voor het ondernemerschap. Daarbij staan tijd en aandacht voor de klant/ondernemer centraal.
We maken bewust écht tijd voor onze klant, door elke ondernemer op een persoonlijke en toegankelijke manier te benaderen. Om er op die manier voor te zorgen dat alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen tiptop in orde zijn, en dit bij elk hoofdstuk van het ondernemersverhaal.
Onze manier van werken noemen we zelf de Fintegriteit-manier en wordt gekenmerkt door 3 pijlers: correcte boekhouding, betrouwbare begeleiding en begrijpelijke besprekingen.
Fintegriteit.be – Marleen Nelissen – 011/23 67 05 marleen@fintegriteit.be

 

  Mediahuis nv.
Trouwe vriend van wereldburgers. Nog meer community dan regiokrant wil HBVL er voor elke Limburger zijn, in elke levensfase. Limburgers voelen zich ook wereldburger, ze verwachten een volledige krant. Daarom covert Het Belang van Limburg lokaal, regionaal, nationaal en internationaal nieuws in een slimme Limburgse mix. Met deze unieke redactionele formule bereikt Het Belang in Limburg 86% van de krantenlezers, wereldwijd ongezien.
mediahuis.be - Paul Philips - 0478 29 22 08 - paul.philips@mediahuis.be

 

Nuhma cvba.
Nuhma werkt namens de Limburgse gemeenten en Laakdal aan 2 kerntaken, namelijk hernieuwbare energie en slimme diensten. Nuhma, het Limburgs Klimaatbedrijf, ondersteunt de ontwikkeling van duurzame energieprojecten om zo de doelstelling te helpen realiseren om Limburg CO2-neutraal te maken. Daarnaast ligt de focus op het creëren van maatschappelijke meerwaarde via investeringen in innovatieve en slimme toepassingen.
nuhma.be - Ludo Kelchtermans - 011 26 60 22 - ludo.kelchtermans@nuhma.be

 Optico Optico
Optiek Scherpesteen is sinds 1953 een gevestigde waarde en staat voor kwaliteit, een uitmuntende service, een zeer uitgebreid aanbod en een sterk uitgebouwde contactlensafdeling. Aurilis is ook al meer dan 40 jaar actief op de markt van hoortoestellen. Hier is iedereen welkom voor een gratis hoortest en informatie over horen, voor hoortoestellen hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming onder deskundige begeleiding van een team enthousiaste audiologen.
scherpesteen.be - Patrick Siborgs - 011 28 05 05 - patrick.siborgs@groepmsi.be

Potvos
Dat is video, technologie en videotechnologie in Hasselt, hartje Limburg. Potvos creëert video én verbetert die door het efficiënt inzetten van de juiste technologie zoals een livestream, het organiseren van een hybride event, maar ook kijkcijferanalyses en een eigen eventplatform.
potvos.video - Eline Celis - 0477 244 602 - eline@potvos.video

Ramen Dexters
Het familiebedrijf dat startte in een klein atelier, groeide ondertussen uit tot een succesvol bedrijf met meer dan 30 medewerkers. 

Dankzij de verworven kennis en het gebruik van de nieuwste technologieën realiseert Ramen Dexters betrouwbaar maatwerk, volledig op maat en naar wens van de klant.
ramendexters.be - Koen Dexters - 011 31 52 74
koen@ramendexters.be

  Solvimus recht én oplossing
Solvimus, de naam zegt het zelf: wij verstaan de kunst van de oplossing. Solvimus is een atypisch kantoor van advocaten-onderhandelaars-bemiddelaars. Wij hebben ons gespecialiseerd in juridisch verantwoorde maar ook economisch haalbare oplossingen voor ondernemingen en ondernemers. Wij zijn veel meer dan een juridische raadgever: in ons vindt de ondernemer een compagnon de route, een aanspreekpunt en een klankbord.
solvimus.be - Kristien Vaes - 011 14 04 10 - info@solvimus.be

  ’Theatercafé nv.
’Theatercafé is de ideale plaats voor een hapje of een drankje, een snelle lunch of een heerlijk aperitiefje op het zonovergoten terras met uitzicht op het stadspark. ’Theatercafé richt zich niet enkel op de bezoekers van het CCHA, maar wordt ook druk bezocht door zakenlui en kantoorpersoneel uit de buurt. Deze laatste kunnen er terecht voor een snelle lunch of een gezellige koffiepauze. Voor een bedrijfs- of familiefeest kan u terecht in de gezellige zalen van het ‘Theatercafé. Het is ook een prima locatie voor een bijeenkomst, vergadering, babyborrel, receptie...
theatercafe.be - Wim Gommers - 011 85 90 75 - wim.gommers@hangar58.be

 UHasselt UHasselt
De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zes onderzoeksinstituten. Haar baseline 'Knowledge in action' onderstreept de ambitie en het engagement van de UHasselt: mee de schouders zetten onder het vormgeven van een innovatieve, duurzame toekomst van de regio.
uhasselt.be - Marc Croes - 011 26 80 40 - marc.croes@uhasselt.be