cultuurcentrum Hasselt

contact

Op 1 oktober gaat onze collega Greet Claes met pensioen na een mooie carrière van 45 jaar in CCHA. 

De CCHA-werking bestaat zowel uit de eigen programmering als de vele activiteiten van zoveel organisaties, verenigingen, bedrijven, (hoge)scholen, enz..  Greet is al lange tijd verantwoordelijk voor de verhuur van onze zalen en vergaderlokalen. Ze was als dusdanig ook voor jullie dé contactpersoon van cultuurcentrum Hasselt, voor boekingen, vragen, aanpassingen, enz.. van al jullie activiteiten. Binnenkort wuift het hele CCHA-team Greet uit als een hele fijne, positieve, uiterst toegewijde en joviale collega.

Dat betekent wel dat er een aantal veranderingen op til zijn in onze werking. We willen jullie daarvoor begrip vragen en graag rekenen we ook op jullie medewerking, maar we blijven gaan voor dezelfde dienstverlening en ondersteuning.

Huur van vergaderlokalen

De huur van de vergaderlokalen gebeurt voortaan door ons onthaalteam. Jullie kunnen hen contacteren voor eventuele huur, zij kijken alles na en bevestigen en zij zullen jullie ook verwelkomen op het moment van de activiteit.

vergaderzalen@ccha.be 
+32 11 22 00 66

Huur van theater- of parketzalen

De huur van publieksactiviteiten in de theater- en parketzalen zal voortaan opgevolgd worden door de dienst kaartverkoop. Het systeem blijft behouden. Alle aanvragen worden in optie gezet en op het programmeringsteam besproken zodat er een goede afstemming kan gebeuren met de programmering. Bij bevestiging wordt een productievergadering belegd waarop jullie aanwezig zijn (organisatie, techniek, productie), alsook onze techniek en productie. Op die manier kunnen we tot heldere afspraken komen zodat alles vlot verloopt.

zaalhuur@ccha.be 
+32 11 22 99 33