tickets & abonnementen

start verkoop seizoen 20/21

Hoe graag we ook zouden willen: hoe dat eruit zal zien, wanneer dat te zien zal zijn en wanneer de ticketverkoop start, dat weten we zelf nog niet helemaal zeker. 

Volgend op de Veiligheidsraad van 3 juni verwachten we nu binnenkort meer informatie rond het door de GEES goedgekeurde protocol cultuur. Op basis daarvan kunnen we dan aan de slag om de programmering 20/21 aan te passen aan de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Want daar willen we volop op inzetten: waarborgen dat je op een veilige én aangename manier van dans, theater, muziek kan blijven genieten!

We kijken uit naar een veilige heropstart en houden je nauwgezet op de hoogte van verdere evoluties via deze website, Facebook en nieuwsbrieven.

abonnementen

Vanaf 6 verschillende voorstellingen geniet je de ABO6-prijs met korting.
Vanaf 10 verschillende voorstellingen is de korting nog groter.
Vanaf 3 familievoorstellingen geniet je de familieABO-prijs met korting.

Bestel je ook voor familie of vrienden, dan is het aangewezen per adres een aparte bestelling te doen. Op die manier worden ook zij persoonlijk op de hoogte gebracht van mogelijke programmawijzigingen.

Koop je in de loop van het seizoen nog kaarten voor een voorstelling die niet in je abonnement zit dan betaal je ook daar de geldende ABOprijs voor.

hoe kopen?

1. online

Online kopen is de meest efficiënte manier:

- Registreer je of log in met je gebruikersnaam en persoonlijk wachtwoord.
- Bij elke voorstelling zie je welke zitplaatsen nog beschikbaar zijn.
- Het ticketsysteem stelt je de best beschikbare stoel voor. Toch liever een ander zitje? Dan kies je zelf je favoriete stoel.
- Keuze gemaakt? Dan krijg je de keuze uit verschillende betaalwijzen.
- Eens je betaling in orde ontvang je via mail een e-ticket of worden de tickets opgestuurd.
Per online bestelling wordt 2 euro administratiekosten aangerekend en kan je je tickets onmiddellijk zelf afdrukken.
Kies je er toch voor de tickets te laten opsturen, dan worden 2,5 euro administratiekosten aangerekend.

2. aan de kaartverkoop en/of telefonisch

Gezien de grote drukte in de maand juni verzoeken we je je bestelling goed voor te bereiden vooraleer langs te komen of telefonisch contact te nemen via 011 22 99 33.

Opgelet
Koop enkel tickets via de officiële verkoopkanalen van CCHA.

CCHA is de enige officiële verkoper van tickets voor voorstellingen georganiseerd door CCHA. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van dit ticket, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. CCHA behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot betreffend evenement te weigeren.

betaalmethodes

- contant
- Bancontact
- Visa/Mastercard
- overschrijving
- Theaterbon
- sport- & cultuurcheques
Er wordt geen wisselgeld teruggegeven op bonnen en cheques.

onbetaalde reserveringen

In je bevestigingsmail of op de jou toegestuurde rekening vind je een uiterste datum van betaling. Niet tijdig betaalde reservaties vervallen automatisch.

terugbetaling

Kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen uitgezonderd bij annulering van een voorstelling.

verlies van tickets

Voor een herprint bij verlies of vergeten van je ticket(s) wordt 0,5 euro per ticket aangerekend.

wachtlijsten

Bij uitverkochte voorstellingen wordt een wachtlijst aangelegd. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie voor een ticket.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring