cultuurcentrum Hasselt

Dag van de dans

tout petit & CCHA

Sinds hun eerste voorstelling, Kom mee Leon!, tien jaar geleden kan tout petit rekenen op steun vanuit CCHA voor onderzoek, voorbereidingen, repetities, afmontage en try-outs en coproductie. Het gezelschap vond ook  vaker de weg naar het Krokusfestival en heeft ondertussen faam verworven op internationale festivals.

Speciaal voor Dag van de dans organiseert tout petit een hele dag vol dans in cultuurcentrum Hasselt. ‘Put on your dancing shoes’ en kom met de hele familie mee genieten van een voorstelling, een workshop en een spetterende flashmob!

Programma

 • 13.50 u - 13.55 u Flashmob (gratis)
 • 14 u - 14.50 u Voorstelling grot-nest-tempel-huis (4+)
 • 15 u - 15.50 u Ouder-Kind Bewegingsworkshop (4+)
 • 15.50 u -15.55 u Flashmob (gratis)
 • 16 u-16.50 u Voorstelling grot-nest-tempel-huis (4+)

Flashmob

tout petit brengt Hasseltse kinderen en jongeren samen in een spetterende flashmob. Kom mee genieten van zo veel danstalent. Dans je zelf graag mee? Houd TikTok in de gaten! Daar kan je een deel van de choreografie leren.

grot-nest-tempel-huis  (voorstelling, 4+)  

Vier dansers bouwen samen een ruimte. Ze creëren een plek om je goed te voelen, te ontspannen, te luisteren en te kijken naar de dansers. Een plek om te dromen en te spelen. Samen verkennen we het bouwwerk en ontdekken nieuwe paden.

grot-nest-tempel-huis houdt het midden tussen een dansvoorstelling, een concert en een beeldende installatie. Het is een dansante en beeldende ervaring voor jong en oud, een moment van rust, fantasie en verbinding.

Ouder-kind bewegingsworkshop 

workshop voor één kind tussen 4 jaar en 7 jaar en één volwassene samen

Welkom bij deze ouder-kind workshop. Samen met je kind verken je de thema’s uit de voorstelling grot-nest-tempel-huis. Net als de dansers uit de voorstelling ga je samen bewegen. Je vindt nieuwe manieren om met elkaar te communiceren door middel van dans en leert om fysiek samen te werken. Onder, boven en door elkaar. Soms hoog in de lucht, soms dicht bij de grond. In een sfeer van geborgenheid ontdekken jullie samen nieuwe mogelijkheden.

 • za 27 apr 2024
  14.00 u - 14.50 u
  Tickets
 • za 27 apr 2024
  15.00 u - 15.50 u
  Tickets
 • za 27 apr 2024
  16.00 u - 16.50 u
  Tickets