infrastructuur

CCHA beschikt over een functionele accommodatie en een servicedienst voor zaalhuur waarop je een beroep kan doen voor de begeleiding en ondersteuning van al je activiteiten en bijeenkomsten.

Onze centrale ligging in de provinciehoofdplaats, ruime bekendheid en culturele uitstraling krijg je er gratis bij.

theaterzaal/concertzaal

Sinds de renovatie van de grote theaterzaal is deze omwille van akoestische verbeteringen en aanpassingen uitstekend geschikt voor concerten. Net zoals andere grote steden in Vlaanderen beschikt nu ook Hasselt over een concertzaal met een goede akoestiek waar je in optimale omstandigheden klassieke concerten kan bijwonen.

Door de installatie van een MCR-systeem wordt een uitstekende klankkwaliteit bekomen, aangepast aan symfonische concerten, kamermuziek en opera.

De aankoop van een grote Steinway concertvleugel model D geeft de zaal een bijzonder cachet en laat toe pianisten met een internationale uitstraling uit te nodigen en te beluisteren. De mogelijkheden van de concertzaal in Hasselt zijn dan ook een stimulans om op regelmatige basis te genieten van kwaliteitsvolle concerten van gekende muzikanten en ensembles met programma’s die de muziekliefhebber aanspreken.

Voor meer technische informatie (grondplan, lichtplan ...) contacteer erwin.grommen@ccha.be.

stoelenplattegrond (pdf) technische fiche (pdf)

kleine theaterzaal

Voor meer technische informatie (grondplan, lichtplan ...) contacteer erwin.grommen@ccha.be.

stoelenplattegrond (pdf) technische fiche (pdf) lichtplan (pdf)

parketzalen

Voor technische informatie (grondplan, lichtplan...) contacteer erwin.grommen@ccha.be.

vergaderzalen

Voor meer informatie kan je terecht bij Greet Claes, verantwoordelijke zaalhuur via zaalverhuur@ccha.be of op 011 77 15 18.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring