do 10 jan 2019 - zo 20 jan 2019

My Lindblad Szlavik, Yentl de Werdt & Charlotte Alles - Who do you wanna play?

residentie: 10-20 jan 2019
do 10 jan 2019
  • do 10 jan 2019 - zo 20 jan 2019
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
My (choreograaf, DK/SE) en Charlotte (poppenspeler, BE) vonden elkaar in september 2017 tijdens het PUSH LAB (over)protection. En dit vroeg om een vervolg. Tijdens dit vervolg in de vorm van een eerste residentie in Denemarken, vonden ze Yentl (choreograaf, BE). Ondanks een andere achtergrond en insteek, waren er zoveel raakvlakken en fijne collaboratie dat er een grote goesting was om samen verder te gaan. En zo gaan ze verder met zich te verdiepen in (over)protection en identiteit om dan naar een performance toe te werken.


projectomschrijving
Hoeveel vrijheid hebben kinderen vandaag? Wat is de invloed op de jongere generatie van een meer begrensde, beschermende en gecontroleerde wereld? Speelt de samenleving een rol in stereotypering? Hoe beïnvloedt de Westerse kijk op gender stereotypes de jongeren? Deze vragen vormen de basis van onze artistieke zoektocht. We willen deze thema’s onderzoeken door poppenspel en dans te combineren om zo samen tot een nieuwe taal te komen.

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring