cultuurcentrum Hasselt

Mos (2+)

Sprookjes enzo
zo 5 mei 2024 - 15.00 u - 15.45 u
zo 5 mei 2024
15.00 u - 15.45 u
  • zo 5 mei 2024
    15.00 u - 15.45 u
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een frisgroene circusvoorstelling vol geheimen

Vandaag zaadje voor zaadje, morgen een heel bos. Het bos groeit, het praat en vertelt, het bouwt, het zingt. Het bos staat nooit stil. Het tekent, kleurt en verkleurt, het kleedt zich aan en weer uit.

Kom, werk mee aan ons bos. En dan, kijk daar, tussen de bomen, mos! Het strekt zich uit als een weelderig groen tapijt dat ademt en golft.

Mos is interactief circustheater dat de allerkleinsten mee neemt op een reis naar een groene(re) wereld. Een spel met de natuur, om te beseffen hoe waardevol ze is en hoe graag we haar zien. En wij zien Sprookjes enzo ook graag: elk jaar weer verbazen ze de allerkleinsten (en hun (groot)ouders) met fijne, poëtische voorstellingen, kleine pareltjes van beeldend theater met een heerlijke portie magie.

onderdeel van

credits

 concept, regie, decor & licht Pietro Chiarenza / spel Michela Greenwood, Pietro Chiarenza e.a. / dramaturgie Erwin Jans / muziek Michele Moi / kostuums Margot De Group / coach Iris Carla, Marco Migliavacca & Marcello Chiarenza / i.s.m. de Warande & BOS+ / © Rudi Schuerewegen
sprookjesenzo.be