cultuurcentrum Hasselt

Mag ik even? Een eindejaarsconference

Kamal Kharmach
vr 27 dec 2019 - 20.00 u
vr 27 dec 2019
20.00 u
  • vr 27 dec 2019
    20.00 u
    concert- & theaterzaal

Eindejaarsconferences. Het is een leuke traditie. Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach voor de eerste keer op het jaar terug met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl. Waarover het zal gaan moet deels nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterend conferencedebuut.

Dat het precies Kamal Kharmach is die zich als gloednieuwe oudejaars-conferencier opstelt, mag niemand verbazen. Ook in zijn debuutvoorstelling De schaamte voorbij reeg hij de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij tourde twee jaar langs uitverkochte zalen, en voelt dat het nu tijd is voor nóg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

Zelfs als je Kamal Kharmach nog nooit live aan het werk zag, dan ken je hem zeker van één van zijn vele passages in o.a. De slimste mens en Het collectief geheugen. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek in Humo’s Comedy cup, nadien tourde hij met één van de meest succesvolle debuutshows die Vlaanderen gekend heeft.

Nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

**** Kamal Kharmach vindt een mooi evenwicht tussen de cynische humor uit zijn beginjaren en de brede populariteit die hij ongegeneerd nastreeft.

De Standaard, 9 oktober 2017

credits

tekst & spel Kamal Kharmach / © Ellie Van den Broucke
kamalcomedian.be