zo 29 mrt 2020 - 11.00 u

Salon Libeer - Julien Libeer & Annelien Van Wauwe, klarinet

zo 29 mrt 2020
11.00 u
  • zo 29 mrt 2020
    11.00 u
    podium op podium concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Zullen we het eens hebben over de impact van muziek? We willen namelijk, samen met Julien Libeer, muziekprojecten ontginnen die, buiten de puur esthetische waarde, een kracht kunnen betekenen voor mensen die ernaar willen luisteren.

In het kader van Piano day(s) vinden we een nieuw Salon Libeer uit, naar analogie met Studio Flagey (CANVAS, 2016) en het initiatief met dezelfde naam dat in Concertgebouw Brugge wordt geprogrammeerd. Julien is een gedreven muzikant, maar ook een goede spreker en zijn enthousiasme is aanstekelijk. In deze muzikale talkshow nodigt hij bovendien een partner in crime uit, en dat is niet de minste: Annelien Van Wauwe is de nieuwe ster aan het klarinetten-firmament.

Libeer zal enkele werken samenspelen met haar. Bovendien wordt een boeiende gastspreker (een historicus, of een filosoof, of een auteur) op de rooster gelegd over een bepaald muziekonderwerp. Welkom op ons eerste Salon Libeer!

credits

piano Julien Libeer / klarinet Annelien Van Wauwe / © Christian Ruvolo
julienlibeer.net & annelienvanwauwe.com


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring