vr 27 mrt 2020 - 12.15 u

Tussen 2 lijnen #9 - Julien Libeer

leest De pianostemmer van Daniel Mason
vr 27 mrt 2020
12.15 u
  • vr 27 mrt 2020
    12.15 u
    boekhandel Grim
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

de piano als symbool van kolonialisme
De pianostemmer is een meeslepend verhaal over een 19de-eeuwse Londense pianostemmer die de binnenlanden van Birma intrekt om de bijzondere piano van een majoor-arts te stemmen. De Erard-piano wordt een symbool van het kolonialisme.

Daniel Mason
Daniel Mason is bioloog en woont in Californië. Hij debuteerde in 2002 met de wereldwijde bestseller De pianostemmer. In 2007 verscheen zijn tweede roman Een ver land.

Julien Libeer
Vanaf zijn vijfde speelt Julien Libeer (1987) al piano. Typerend is zijn brede muzikale interesse en hij is overal een graag geziene gast. Na pianostudies bij Daniel Blumenthal en bij Abdel Rahman El Bacha ontmoet hij Maria Joao Pires, die hem onder haar vleugels neemt.

credits

i.s.m. Boekhandel Grim & Bibliotheek Hasselt Limburg / © Athos Burez
julienlibeer.net


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring