cultuurcentrum Hasselt

13

William Boeva
do 30 mei 2024 - 20:00 - 21:30
do 30 mei 2024
20:00 - 21:30
  • do 30 mei 2024
    20:00 - 21:30
    concert- & theaterzaal

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen… Wacht!

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

Hij loopt enkel op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar bij 12 en 14 voelt hij zich ook niet meer zo comfortabel en dat is misschien toch wat te ver doorgeslagen?

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige… Sorry, momentje.

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid, fysiek en mentaal. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij toch de trappen nog eens opnieuw geteld, je weet maar nooit.

Ontdek deze vierde zaalshow van William Boeva - voor het eerst bij ons in CCHA! - waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen, vraagt hij zich af wie nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein.

"***** Stand-upcomedian William Boeva legt in zijn show 13 de lat torenhoog, en springt er probleemloos over. (...) Een ijzersterke show die je alle hoeken van Boeva's zolderkamer laat zien: de geestige, de donkere, de geëngageerde, de maatschappijkritische, de poëtische en - last but not least - de liefhebbende." FocusKnack, 6 feb 2024

***** Zelden maakte een comedian meer indruk dan William Boeva. Met zijn grappen, zijn acteertalent, vertelkunst en ingenieuze opbouw…De beste comedyvoorstelling die we in tijden zagen.

De Standaard, 5 feb 2024

credits

tekst & spel William Boeva / regie Johan Terryn / © Nathan Dobbelaere
williamboeva.be