Invisible lands / Onzichtbare landen (9+) - Belgische première

Livsmedlet Theatre (Finland)
di 5 mrt 2019
16.00 u - 19.00 u
 • di 5 mrt 2019
  16.00 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • di 5 mrt 2019
  19.00 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Een groep mensen die de heuvel aflopen… op de rug van de actrice. Een familie verloren gelopen in een vallei van knieën, op de vlucht voor een helikopter ter grootte van een matchbox. Een opblaasbare boot op de golven van een blauwe buik. 

In Onzichtbare landen bespelen de Zweedse choreografe Sandrina Lindgren (afgestudeerd aan de Amsterdamse School of Arts) en de Israëlische poppenspeler Ishmael Falke hun eigen lichaam als een podium voor een voorstelling die een noodzakelijk verhaal vertelt.

Een verhaal dat migratie letterlijk tot dicht op de huid brengt. Livsmedlet sloopt alle grenzen tussen object- en poppentheater, tussen beeldend en fysiek theater, om op een verrassende en intrigerende manier een pakkend verhaal te ver-beeld-en. 

"Invisible Lands by Livsmedlet theatre is probably the most extraordinary performance I have ever seen, and one of my most interesting theatre experiences I have had (…) This, if any, is true physical theatre."
Jaakko Virrankoski in Extempore Kulttuuriblogit

credits

50' / concept & spel Ishmael Falke & Sandrina Lindgren / muziek Niklas Nybom / licht Jarkko Forsman / i.s.m. Suomen Kulttuurirahasto - Foundation for the Arts Finland / © Pernilla Lindgren
livsmedlet.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring