Geel (2+)

2-ater Producties/Mime Wave
za 30 apr 2022 - 16.00 u
za 30 apr 2022
16.00 u
  • za 30 apr 2022
    16.00 u
    concert- & theaterzaal
    Geweest

Geel is de kleur van licht, van zon, van vreugde en plezier. Maar wat als de hele wereld geel zou zijn? Gele tafels, gele auto’s, gele wasmachines, gele onderbroeken? 

In Geel is inderdaad alles geel, is het decor geel, zijn de kleren geel, zijn de kussentjes waar jullie op zitten geel. 

In Geel is alles magisch geel. In deze wereld komen grappige gele bewoners tot leven. Ze genieten in de gele stad. 

Tot blauw verschijnt.  Dat is niet ‘onze’ kleur. Dat kennen ‘we’ niet. Dat willen ‘we’ niet.  In de strijd van geel tegen blauw gebeurt plots iets onverwachts… 

Klinkt bekend? Inderdaad, maar een fantasierijke en nauwkeurige regie van Sanne Zweije, een toverachtig glockenspiel, een actrice met circuskwaliteiten, een grappig toeterend langharig monstertje en een doos vol sponswezentjes zorgen voor een heerlijke voorstelling voor jong en iets minder jong.

Kruimeldieven is een nieuw CCHA-project: een speels en boeiend weekeinde speciaal voor baby’s en de allerkleinsten. De eerste editie was gepland voor 2020 (maar je weet wel), dan voor 2021 (idem), dus nu gaan we voluit voor begin mei 2022. 

onderdeel van
Kruimeldieven

credits

concept Anastasiia Liubchenko / eindregie Sanne Zweije / dramaturgie Dorien Folkers / spel Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku & Thijs Felperlaan / scenografie Iris Box / lichtontwerp Neal Groot / © Willem Schalekamp
2ater.nl & mimewave.com