za 14 dec 2019 - 20.00 u

Hendrik Willemyns (Arsenal)

Birdsong
za 14 dec 2019
20.00 u
  • za 14 dec 2019
    20.00 u
    concertzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Tokio. Asuka, een jonge poetsvrouw in de nachtploeg, droomt ervan een muziekidool te worden en zou daar alles voor geven. Ze wordt geselecteerd voor een tv-talent-show, maar dan keert haar ambitie zich tegen haar: ze wordt beschuldigd van moord en is gedwongen op te biechten welk donker pad ze heeft bewandeld... 

Met Birdsong trekt Hendrik Willemyns de thematische lijn van zijn vorige film-mét-live-muziek-project Dance! Dance! Dance! (CCHA, 2014) door: de film behandelt de gevaren die gepaard gaan met iemands droom om het te maken in de muziek. En hij voegt er meteen nog een boek aan toe: Room of imaginary creatures, geschreven en geïllustreerd door bevriende muzikanten en kunstenaars van over de hele wereld. 

Met een ongewoon pakkend filmconcert laat Hendrik Willemyns, samen met zangeres Paulien Mathues, je kennis maken met de film, het boek én heel veel nieuwe muziek! 

over Dance! Dance! Dance!
“**** Een ervaring waar geen 3D-bril tegenop kan.” De Standaard, 24 oktober 2014 
“**** Een audiovisuele roadtrip door Japan, met vernuftige montages, strak getimede muzikale intermezzo’s en vleugjes humor.” Knack, 24 oktober 2014

credits

productie, scenario, regie & muziek Hendrik Willemyns / zang Paulien Mathues / band n.t.b. / © Rob Walbers
arsenal-music.com


 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring