cultuurcentrum Hasselt

Goe genoeg

Amelie Albrecht
wo 22 mei 2024 - 20.00 u - 21.20 u
wo 22 mei 2024
20.00 u - 21.20 u
  • wo 22 mei 2024
    20.00 u - 21.20 u
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht met uitsluitend uitverkochte shows, zo ook haar show Zwaar leven in CCHA, en veel televisiewerk. Op straat wordt ze om de haverklap herkend en als influencer krijgt ze spontaan goodies aangeboden. Dan heb je het wel gemaakt zeker?

Maar bekend zijn is niet altijd prettig. Zo moet Albrecht er nu altijd goed uitzien om te poseren voor de vele selfies, heeft ze een eigen handtekening moeten verzinnen en zelfs haar hond Duvel wordt aangeklampt door fans, niet moeilijk want hij heeft zijn eigen Instagrampagina. Laat het duidelijk zijn: Amelie Albrecht geniet van haar succes.

En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal waarschijnlijk wel ‘goe genoeg’ zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

Albrecht heeft alles - goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bier glas - om uit te groeien tot een stand-upcomedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is.

— Knack Focus

credits

© Jelle Vermeersch
ameliealbrecht.be