wo 27 mrt 2019 - 20.00 u

Emmy Wils

wo 27 mrt 2019
20.00 u
  • wo 27 mrt 2019
    20.00 u
    huiskamer
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Emmy Wils (°1994), was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek. Ze kreeg haar eerste pianolessen van Johan Bossers in de Stedelijke Muziekacademie van Tongeren. Ze studeerde verder aan het Conservatorium van Brussel in de klas van Piet Kuijken en Hans Ryckelynck en beëindigde haar master ”magna cum laude” in de klas van Boyan Vodenitcharov. Gedurende haar studietijd had ze ook de kans te studeren aan de prestigieuze Hochschule für Musik Frans Liszt in Weimar, in de klas van Peter Waas.

Emmy Wils zal de 3de sonate van Brahms uitvoeren. Ze houdt ervan een prachtig pianostuk van de romantische meester te vertolken en er ook in intieme kring over te vertellen.

credits

piano Emmy Wils
vi.be/emmywils

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring