cultuurcentrum Hasselt

Wat doe ik hier?

Els De Schepper
vr 15 nov 2024 - 20.00 u
vr 15 nov 2024
20.00 u
  • vr 15 nov 2024
    20.00 u
    concert- & theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Omwille van medische redenen wordt deze voorstelling verplaatst naar een latere datum. Meer info volgt.

2023 is een topjaar voor fans van Els De Schepper. In januari was ze nog te gast in CCHA met haar zaalshow Els De Schepper ziet ze vliegen (CCHA, 2023) en nu brengt dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld alweer een nieuwe show. Deze keer met een ander (even hilarisch) concept: een talkshow on tour!

Els ontvangt elke avond een andere centrale gast die ze de kleren van het lijf vraagt om zo te achterhalen wat de zin en onzin van het leven is. De special guest - die voorlopig nog even geheim blijft - wordt door Els en een hele resem aan typetjes op lichte en diepzinnige manier op de rooster gelegd zodat die zich uiteindelijk zal afvragen: “Wat doe IK hier?!”

Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els het publiek door sketches, liedjes en uitdagingen om te achterhalen wat de zin van het leven is. “Waar ben ik mee bezig? En hoe zorg ik dat mijn leven de moeite blijft?” zijn vragen die de revue passeren. Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja en Klein Elske mengen zich natuurlijk ook in de gesprekken…

Wat doe ik hier? is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monty Python, De Ideale Wereld en Zomergasten met een vleugje Oprah Winfrey en Arjen Lubach.