Lagom

Linnea Dunne
zo 28 okt 2018
16.30 u
  • zo 28 okt 2018
    16.30 u
    parketzaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het zijn begrippen die je de laatste tijd veelvuldig tegenkomt of hoort; hygge, lykke en lagom: het zijn lifestyle-trends overgewaaid vanuit Scandinavië.

Het onvertaalbaar begrip ‘lagom’ duidt op een manier van leven die harmonie bevordert. “Lagom är bäst” is een bekend Zweeds spreekwoord, dat zoiets betekend als: “De juiste hoeveelheid is het beste.”

Lagom vat de Zweedse psyche perfect samen en is een van de redenen waarom Zweden één van de gelukkigste landen ter wereld is, met een gezonde privé-werkbalans en een hoge levensstandaard.

Linnea Dunne is schrijver, uitgever, activist en moeder. Als ervaringsdeskundige in het verdelen van haar tijd belicht ze het begrip in haar boek Lagom: the Swedish art of balanced living.

Na een heerlijke en verhelderende lezing van een 40-tal minuten gaat ze in op vragen uit het publiek. Ook muzikante Soetkin Baptist, die sinds enkele jaren in Noorwegen woont, neemt aan dit gesprek deel.

gratis, maar graag vooraf reserveren via kaartverkoop@ccha.be

credits

spreker Linnea Dunne / in het Engels met samenvattende vertaling in het Nederlands
linneadunne.com


 

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring