Appearances

Dieter De Lathauwer & Annelies de Mey
zo 12 jan 2014
-
zo 23 feb 2014
  • zo 12 jan 2014 - zo 23 feb 2014
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Dieter De Lathauwer (°1978, Gent) startte als fotograaf in 2008, na een vierjarige opleiding aan de kunstacademie van Gent en vier jaar ingenieurstudies. In 2010 stelde hij voor het eerst tentoon in het Fotografiemuseum Antwerpen met Introduction à l’aventure du rêve lucide. Zowel in 2011 als in 2013 had hij een solotentoonstelling in Gallery 44 in Brugge en in 2012 won hij de Bozar Photography Award.

“De foto’s van Dieter De Lathauwer gaan over een andere wereld. Een in foto getransformeerde wereld die tot onze verbeelding spreekt. Beelden van verwondering en verlangen waar we in weg kunnen dromen. Weids en onbegrensd.“
Karin Borghouts

Annelies de Mey (°1959, Antwerpen) fotografeert alledaagse locaties en transformeert deze tot een vreemde werkelijkheid. Speelterreinen, hekken, tuinen, binnenkamers… liggen er godverlaten bij en lijken zich hun functie niet langer te herinneren. Door op deze wijze een specifieke plek of motief af te sluiten van de context worden hun bevreemdende realiteit en onderhuidse verlangens gereveleerd. Voor Annelies de Mey is fotografie aandacht besteden aan wat iedereen kent maar nauwelijks opmerkt.

credits

vernissage: zo 12 jan om 15 u

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring