za 11 mei 2019 - 14.00 u

Tussen 2 lijnen - Chris De Stoop

Wanneer het water breekt
za 11 mei 2019
14.00 u
  • za 11 mei 2019
    14.00 u
    Bibliotheek Hasselt Limburg - Dusart
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

zaterdagmiddaglezing in de Bibliotheek Hasselt Limburg aan het Dusartplein

De zaterdaglezingen in de bibliotheek kennen een lange en goede traditie. Zowel auteurs van fictie als schrijvers van non-fictie komen hier graag het beste van zichzelf geven en kunnen er altijd rekenen op een talrijk en geïnteresseerd publiek.

Voor deze laatste Tussen 2 lijnen van het seizoen hebben we Chris De Stoop kunnen strikken. Zijn laatste boek, Wanneer het water breekt, vertelt een universeel, aangrijpend verhaal over de diepe breuk die migratie is, voor de betrokkenen en voor de bevolking. Hoe komen migrant en maatschappij tot een nieuwe vorm van samenleven? Dit is het waargebeurde verhaal van een visser en zijn dochter, die al een tijd geleden hun vaderland ontvluchtten.

Een verhaal van deze tijd, op een persoonlijke manier verteld door Chris de Stoop, die de familie al jaren kent en met tientallen reisgenoten sprak.

onderdeel van
Tussen 2 lijnen

credits

i.s.m. Boekhandel Grim & Bibliotheek Hasselt Limburg / © Michiel Hendryckx & Inge Delee

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring