ma 7 okt 2019 - zo 23 feb 2020

WIThWIT - de TijdTemmer

residentie: 7-14 okt - 2-15 dec 2019 - 17-23 feb 2020
ma 7 okt 2019
-
zo 23 feb 2020
  • ma 7 okt 2019
    -
    zo 23 feb 2020
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
WIThWIT werd in 2014 opgericht door Erki De Vries en Freija Van Esbroeck, beiden bekend voor hun beeldend werk en hun scenografieën voor dans en theater. Hun woordeloze voorstellingen overstijgen taalbarrières en moedigen aan om de verwondering en de magie van het beeld te koesteren. Zo ontstaan poëtische werelden voor groot en klein waarin beeldende kunst en theater versmelten, denk aan Les soeurs (2016) en WunderKammer (2018).

WIThWIT komt voor de tweede keer in residentie en werkt nu gericht af naar de première van hun voorstelling op het Krokusfestival.

projectomschrijving de TijdTemmer
Welke kleur heeft de tijd? Is geluk groter dan verdriet of net niet? Kan missen je ook gelukkig maken? Kan je het verleden veranderen? En zou je dat willen?

Op het podium: een man, een uitvinder, een kunstenaar. Door schaduwbeelden, tekeningen, poppen, objecten en muziek neemt hij ons mee op een woordeloze tocht door zijn verleden. Hij toont hoe hij afscheid moest nemen van zijn geliefde meisje en hoe dit afscheid hem op wonderbaarlijke plekken bracht.

Kom mee op deze reis die ronddraait in de tijd en op een visuele manier verbluffende werelden doorkruist: landschappen van herinneringen, herinneringen van landschappen.

credits

© Freija Van Esbroeck
withwit.be

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring