ma 5 nov 2018 - vr 7 dec 2018

Goele Van Dijck, dansgezelschap Nat Gras - heel-huids (3+)

residentie: 5-9 nov 2018 - 3-7 dec 2018
ma 5 nov 2018
-
vr 7 dec 2018
  • ma 5 nov 2018
    -
    vr 7 dec 2018
    HET LAB
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

biografie
Goele Van Dijck studeerde aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Als dansdocente ervoer ze eind jaren '90 een groot gemis aan kwalitatief goede dansvoorstellingen specifiek gericht op een publiek vanaf 2,5 jaar. Sindsdien maakt zo onder de vleugels van dansgezelschap Nat Gras peuterdansvoorstellingen en zintuiglijke speelinstallaties. Haar werk kenmerkt zich door een grote speelsheid en een sterke zintuiglijkheid. Daarnaast bouwde ze ook heel wat ervaring op met het dansen met dansers met een beperking.


projectomschrijving
Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Ik heb een krullenbos en jij? Eenmaal ouder wordt het haar een deel van onze identiteit, en leeft er ook al heel wat onder ons vel. Verandert de binnenkant als de buitenkant verandert? Goele Van Dijck gaat op zoek wat identiteit voor haar betekent, hoe dit met de jaren evolueert. Deze bevindingen zit ze om in een voorstelling die zowel jong als oud kan boeien…

credits

© Goele Van Dijck

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring