cultuurcentrum Hasselt

3de graad secundair avond

met de klas naar een avondvoorstelling

Ook voor seizoen/schooljaar 2024 - 2025 tippen we hieronder een aantal avondvoorstellingen die geschikt zijn voor een jong publiek.  Deze voorstellingen zijn op deze pagina te vinden vanaf 6 juni, vanaf dan kan je ook reserveren. Maar je kan natuurlijk ook andere keuzes maken uit de volledige avondprogrammering. Je kan altijd een mailtje sturen naar dagvoorstellingen@ccha.be om meer info over een bepaalde productie te verkrijgen.

Heb je een voorstelling gekozen die je graag zou bezoeken met een klasgroep? Stuur dan een mailtje naar onze kaartverkoop via kaartverkoop@ccha.be. Zij brengen je reservatie dan verder in orde. 

We streven naar een goede verhouding tussen het jonge publiek en de volwassen toeschouwers. Precies daarom kan het gebeuren dat je vraag voor een bepaalde voorstelling niet haalbaar blijkt. Dan nemen wij contact met je op en stellen we een alternatief voor.

Klik hier voor meer informatie over alle avondvoorstellingen, vaak ook met videomateriaal. Voor extra informatie of last minute informatie verwijzen we naar onze Facebookpagina.