Rivages

Lara Gasparotto
zo 14 sep 2014
-
zo 9 nov 2014
  • zo 14 sep 2014 - zo 9 nov 2014
    CCHA
    Geweest
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Lara Gasparotto toont ons haar leven zoals het is: spontaan, maar ruw gefotografeerd, nu eens provocerend, dan weer intiem, zwart-witbeelden naast explosies van kleur.

 Al op jonge leeftijd fotografeerde Lara Gasparotto haar vrienden in hun alledaagse leven. Dit boek volgt deze groep jonge mensen door de jaren heen: op het eerste gezicht beelden van faits divers, maar ze beklijven. Ogenblikken van gestolen geluk en intimiteit, gefotografeerd zonder pretentie. In flarden komt haar leven de kijker zo tegemoet. Zij kiest dan ook niet voor afgeronde series maar voor een verzameling losse beelden.

Lara Gasparotto (°1989) studeerde af aan de Saint-Luc École Supérieure des Arts in haar geboortestad Luik. Op haar 23ste heeft ze al solo tentoongesteld op de Biennale de la Photographie de Liege, Photo Breda, Bonnefantenmuseum, Guandong Museum of Arts (Guangzhou), 3 Shadows Arts Center (Beijing), OCT arts center (Shenzhen) en het fotografiemuseum te Charleroi.

credits

vernissage: zo 14 sep om 15 u / in samenwerking met galerie Stieglitz19, Antwerpen

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring