cultuurcentrum Hasselt

Koen Broucke

In residence
vr 9 sep 2011 - zo 13 nov 2011
vr 9 sep 2011
-
zo 13 nov 2011
  • vr 9 sep 2011
    -
    zo 13 nov 2011
    CCHA

Koen Broucke is een artistieke duizendpoot. Hij is meerdere kunstenaars in één persoon en werkt aan verschillende projecten en concepten. Het is de eerste keer dat hij die diversiteit van zijn werk samen kan brengen in één project: In residence in cultuurcentrum Hasselt.

In de tentoonstelling zullen een zevental personages(kunstenaars) uit zijn fictieve universum aan bod komen. Deze kunstenaars worden aan u voorgesteld met een werk op groot formaat en een aanvulling van kleiner werk, objecten en biografisch materiaal. Daarnaast wordt de werktafel van Koen Broucke nagebouwd.

KOEN BROUCKE & VRIENDEN Koen Broucke brengt ook enkele van zijn vrienden mee naar Hasselt met wie hij de voorbije jaren samenwerkte. Mauro Pawlowski speelt op de openingshappening, Lucas Blondeel brengt Schumann, Jan Michels Liszt en het Small Penguin Trio geïmproviseerde muziek ter gelegenheid van de finissage. En dat steeds in samenklank met projecties en live tekenacts.

meer info over tentoonstelling & randprogramma

onderdeel van

credits

vernissage: vr 9 sep 2011 om 20 u / inleiding: Dan Holsbeek, kunstcriticus / N.a.v. deze tentoonstelling wordt de catalogus In residence met inleidende teksten van Lotte De Voeght en Peter Delpeut uitgegeven.