Lampionaio

Sprookjes enzo
do 21
maart

De avond daalt neer over de stad. Is iedereen klaar? Dan beginnen we.
 

Luister naar het verhaal van een jongetje dat later ‘lampionaio’, lantaarnaansteker, wil worden. Hij zal bij zonsondergang de nacht aansteken en net voor zonsopgang weer uitdoven. Hij zal licht in de straten brengen en dicht bij de lantaarns blijven. Hij zal licht kunnen veranderen in donker en donker in licht. Want hij is niet bang meer van het donker en droomt met de ogen open.
 

En jij, kleine lieve toeschouwer, wat wil jij worden? Ook lampionaio?
 

Lampionaio is een lichtvoetige en magische voorstelling die uitnodigt om deel te nemen, spannend en kleurrijk.
 

de makers
Sprookjes enzo kennen we intussen van knappe voorstellingen als Sneeuw, In de wolken en De maan in het zand. In 2016 speelde Lampionaio ook al eens in Hasselt als familievoorstelling. Nu keert de voorstelling terug voor scholen.

dans/theater / 1ste, 2de & 3de kleuter / max. 110 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

spel Alice Erlanger, Ilke Teerlinck, Marco Migliavacca & Pietro Chiarenza / concept & scenografie Pietro & Marcello Chiarenza / regie & belichting Pietro Chiarenza / muziek Michele Moi / kostuums Margot de Group / in samenwerking met Cultuurcentrum Asse / met steun van de stad Antwerpen / © Rudi Schuerewegen

sprookjes.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten