Drie sterke vrouwen (6+)

Walpurgis
zo 25
november
onderdeel van
familieABO

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar, genaamd ‘Eeuwige Berg’. Maar Kimiko, haar moeder en haar grootmoeder leren hem dat echte kracht niet alleen een kwestie is van spierballen en fysiek geweld, maar van focus en evenwicht.

Na Prinses Turandot (2011) en Fidelio (CCHA, 2016) laat regisseur Judith Vindevogel ons weer kennis maken met de fascinerende en boeiende wereld van het muziektheater met percussie, koto, zang en beeld. Een wereld ook waarin Aziatische en westerse elementen organisch verweven worden.

Avontuurlijk, verrassend en ontroerend: zo klinkt het muziektheatergezelschap Walpurgis op hun zoektocht naar de muzikaliteit van het theater en het theatrale van de muziek. En dan is er nog Sarah Yu Zeebroek: dochter van Kamagurka, maar op de eerste plaats kunstenares, muzikante én illustratrice.

Drie sterke vrouwen, 40% sprookjeswereld, 30% muziek, 30% beeld, 100% voor jong en minder jong!

credits

tekst, regie & stem Judith Vindevogel / compositie, percussie & koto Tsubasa Hori live tekeningen Sarah Yu Zeebroek / scenografie Stef Depover / bewegingsadvies Fumiyo Ikeda / extern oog Paula Stulemeijer / © Chakky Kato
walpurgis.be

Cookies

Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.

lees hier onze privacyverklaring sluiten