Himmelsange/Hemelse liederen (2+)

Teater Refleksion & Teater My
27 okt 18
-
28 okt 18
Data & tickets
 • zaterdag 27 okt 18
  14.30 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • zaterdag 27 okt 18
  16.30 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • zondag 28 okt 18
  11.00 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • zondag 28 okt 18
  15.00 u
  podium op podium theaterzaal
  Geweest
 • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Meer speeldata

Op kousenvoeten gaan we naar binnen in een helder witte, ronde en vooral knusse tent vol betoverende geheimen. Vanuit de kussens kijken en luisteren we naar muzikale en poëtische verhalen over hoe het voelt klein te zijn in een grote wereld.
 

Knappe visuele ideeën en verrassende transformaties, miniatuurfiguren, voorwerpen en schaduwen: Himmelsange brengt op een eenvoudige maar wonderlijke manier de magie van de fantasie naar het theater.
 

De Deense gezelschappen Teater Refleksion en Teater My speelden deze Hemelse liederen voor het eerst op het Krokusfestival 2013. Vijf jaar later zijn ze terug. Gewoon, omdat deze voorstelling zo mooi is dat ze zachtjes ons geheugen is blijven strelen. Gewoon, omdat we graag ook in de ogen van de volgende generatie kinderen diezelfde verbazing willen zien schitteren omwille van zoveel schoonheid.
 

Klein, teder, poëtisch, mooi, ontroerend, muzikaal. Dat is Hemelse liederen. En nog zoveel meer. Absolute aanrader!

credits

regie Bjarne Sandborg / tekst Mette Rosleff / spel Lisa Becker, Sigurd Dissing & Els Roobroeck (Nederlands) / poppen & decor Mariann Aagaard & Sofie Faurschou Hastrup / compositie Martin Vognsen / lichtontwerp Jesper Hasseltoft / © André Andersen
refleksion.dk & teatermy.dk


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring