Get the buzz

(Euregionale) cultuurbussen naar Luik, Maastricht én Antwerpen

Een kunstwerk heeft grenzen, een kunstenaar en een kunstenveld gelukkig niet. Daarom werkt CCHA op lokaal en nationaal vlak, maar ook uitdrukkelijk voorbij-de-grenzen op internationaal niveau. We doen dat in de programmering, in onze ondersteuning van kunstenaars en in ons reflectie-aanbod. Maar ook ons publiek willen we maar wat graag de kans bieden over grenzen te kijken. Daarom dus zetten we ons project Get the buzz verder.

Get the buzz is een samenwerking tussen Théâtre de Liège, Theater aan het Vrijthof Maastricht en CCHA. Aanvullend organiseren we ook twee operabussen, één naar Opera Vlaanderen (Antwerpen) en één naar de Opéra Royal de Wallonie (Luik).

Get the buzz is een fijne manier om topvoorstellingen te ontdekken bij de buren, altijd met een inleiding op de bus, een drankje na de voorstelling en soms zelfs met een speciaal programma! Op die manier maken we kennis met een ander cultuurhuis, met een andere programmering, met een andere esthetische visie.

Get the buzz: een fijne manier om topvoorstellingen te ontdekken bij de buren!


 
Haptic - Hiroaki Umeda/S20 © Bertrand Baudry

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring