cultuurcentrum Hasselt

Get the buzz

(Euregionale) cultuurbussen naar Antwerpen, Luik & Maastricht

Een kunstwerk heeft grenzen, een kunstenaar en een kunstenveld gelukkig niet. Door over de grenzen te kijken kunnen we precies andere esthetieken leren kennen, ontdekken we andere makers en maken we kennis met andere huizen.

Daarom werkt CCHA op lokaal en nationaal vlak, maar ook uitdrukkelijk voorbij-de-grenzen op internationaal niveau. We doen dat in de programmering, in onze ondersteuning van kunstenaars en in ons reflectie-aanbod. Maar ook ons publiek willen we maar wat graag de kans bieden over grenzen te kijken. Daarom dus zetten we ons project Get the buzz verder.

Get the buzz - een samenwerking tussen Théâtre de Liège (Luik), Theater aan het Vrijthof (Maastricht), Opera Ballet Vlaanderen (Antwerpen) en CCHA - is een fijne manier om topvoorstellingen te ontdekken bij de buren, altijd met een inleiding op de bus, een drankje na de voorstelling en soms zelfs met een speciaal programma! Op die manier maken we kennis met een ander cultuurhuis, met een andere programmering, met een andere esthetische visie.

Get the buzz: een fijne manier om topvoorstellingen te ontdekken bij de buren!


 
Larsen C - Christos Papadopoulos/The Lion and the Wolf © Pinelopi Gerasimou