Krokusfestival

wo 23 feb t/m do 03 mrt 2022

25ste editie van het internationaal kunstenfestival voor jong publiek

Wat in 1996 klein ontstaan is vanuit de idee om tijdens de krokusvakantie activiteiten uit te werken voor kinderen en families, is 25 edities later één van de belangrijke festivals voor jong publiek in Europa geworden. Zelfs wereldwijd wordt het Krokusfestival erkend als een referentie!

In 2021 moesten we het Krokusfestival nog verplaatsen en omtoveren tot het Zonnebloemfestival. Dat viel goed mee, maar we willen toch graag de 25ste verjaardag van het festival vieren in zijn originele verpakking. En dat is de krokusvakantie!

Ondanks de moeilijke omstandigheden en de onduidelijkheden zijn we blijven werken aan de voorbereidingen, hebben we maar liefst 29 gezelschappen uit binnen- en buitenland uitgenodigd en willen we een verjaardagsfeestje bouwen!

9 dagen lang, 7 premières, 12 Belgische premières, 200 activiteiten, workshops, installaties en expo’s. Dit keer ook aandacht voor nieuwe technologie, op het podium maar ook om zelf te beleven!

Meer dan ooit voorheen is de verbeelding, fantasie, verrassing en emotie die de artiesten op het Krokusfestival aan de kinderen aanreiken van essentieel belang! Kom en geniet!

Vandaar: hartelijk welkom aan alle artiesten en professionelen. Vandaar: hartelijk welkom aan alle kinderen, jongeren, ouders en grootouders en aan iedereen die zich jong van hart en leden voelt.

Ontdek het volledige programma op krokusfestival.be en in deze programmabrochure!

Nele Kelchtermans, voorzitter
Gerhard Verfaillie, directeur CCHA & artistiek leiding Krokusfestival


  • Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.