cultuurcentrum Hasselt

Mother Mercury

Koninklijke Muziekkapel van de luchtmacht
do 28 sep 2023 - 19.30 u
do 28 sep 2023
19.30 u
  • do 28 sep 2023
    19.30 u
    concert- & theaterzaal

Al sinds 2003 organiseren het Militair Commando Provincie Limburg en de Koninklijke Kring Mars en Mercurius Limburg-Kempen jaarlijks een concert waarvan de opbrengst integraal aan het goede doel wordt geschonken. 

Voor de negentiende editie bieden ze uniek concert aan. De muzikale omlijsting van deze avond zal verzorgd worden door de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht o.l.v. Kapelmeester Adjudant-majoor Jonathan Dumoulin, bijgestaan door de muziekgroep “Mother Mercury” (Queen Tribute).

“Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.” “Mother Mercury bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… noem maar op en zij hebben het zich eigen gemaakt.”

Tickets

Basis ( concert met drankje tijdens de pauze)

€ 10 - studenten
€ 30 - business-ticket

VIP-ticket (concert en receptie na afloop)

€ 65

Ook is er de mogelijkheid om lid te worden van het beschermcomité en op die manier een extra steun te geven aan het goede doel. Vanaf een storting van € 150  word je opgenomen als lid van het beschermcomité. Je ontvangt dan twee kaarten voor het concert, toegang tot de VIP-receptie na het concert en je naam en/of functie worden vermeld in het programmaboekje.

Na storting van het verschuldigd bedrag op het rekeningnummer IBAN BE54 9734 3287 8597 op naam van “Mil Comdo Prov Limb Galaconcert” sturen we je vanaf 18 sep 2023 de receptie- en/of toegangskaarten toe.

Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij mevrouw Laura Buekers van het Militair Commando Provincie Limburg op het volgende nummer 02 443 12 85 of per email aan provlimb-galaconcert@mil.be.

Inschijven kan hier.

 

onderdeel van