cultuurcentrum Hasselt

DO AS I SAY

Bobbi Lo Produktion
vr 9 feb 2024 - 13.30 u
vr 9 feb 2024
13.30 u
  • vr 9 feb 2024
    13.30 u
    podium op podium concert- & theaterzaal

In DO AS I SAY zit je niet te kijken vanop een zitje in de zaal, nee: je staat mee op scène met een groep professionele dansers. In deze dansperformance spelen de dansers/acteurs met het thema macht, maar op zo’n manier dat het machtsgegeven heel herkenbaar is voor jongeren. Tijdens de voorstelling krijgt het publiek instructies van een voice over: maar wie heeft hier eigenlijk echt de macht? 
 
Met abstracte choreografieën en persoonlijke verhalen wordt het publiek meegenomen op reis die je zeker aan het denken zet. Heeft groepsdruk een effect op ons? Wat is autoriteit? Waarom doen we alles wat hij/zij zegt? Wat gebeurt er als we nee durven zeggen? DO AS I SAY brengt emoties los en zet jongeren aan het denken op een vernieuwende en dus interactieve manier. Grijp dus zeker je kans, want de plaatsen zijn beperkt!

de makers
Bobbi Lo Produktion is een Zweeds gezelschap dat op een innovatieve manier voorstellingen maakt voor kinderen en jongeren. Het gezelschap probeert steeds een universum te creëren voor zichzelf en hun publiek waarin dans de basis is in een landschap waarin ook geluid, kostuums en set design een bepaalde sfeer creëren. Bobbi Lo creëert performances waarin het publiek zichzelf beter leert kennen maar ook nauw in contact komt te staan met de dansers van het gezelschap.  

dans / interactief / max. 45 / leerling €8 / individueel €8 

onderdeel van

credits

 choreografie Michael Tang & Lava Markusson / dans Moa Autio, Viktor Konvalinka, Matilda Bjärum, Lava Markusson & Michael Tang / artistieke assistentie Maria Ulriksson / assistent choreografie Jens Schyth Brøndum / muziek Jonathan Lundberg / voice over Magnus Schmitz / © Alexandra Bergman
bobbiloproduktion.com