cultuurcentrum Hasselt

De grote ik heb hier geen zin in show (4+)

Theater Artemis
za 25 nov 2023 - 15.00 u - 16.00 u
za 25 nov 2023
15.00 u - 16.00 u
  • za 25 nov 2023
    15.00 u - 16.00 u
    Kleine theaterzaal

Eigengereide voorstelling voor al wie zin heeft in niet zo veel zin hebben

Het komt wel eens voor. Dat gewone mensen plots in de spotlights komen te staan. Ze dachten onopvallend in de schaduw te staan. Maar … ze staan vol in beeld, alle aandacht op hen! Vluchten kan niet, dus ja… dan moet je iets… show, entertainment… maar hoe?

Wat volgt is een poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijke wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht!

Theater Artemis staat voor verrassend theater dat zich niet aan de wetten houdt, zelfs niet aan de eigen wetten. Precies daarom is Artemis een heel graag geziene gast bij ons. Zo stonden ze op Krokusfestival 2022 met liefst vier bejubelde producties. En voorjaar 2023 waren zowel De onzichtbare man als Ruzie een groot succes onder het CCHA-familiepubliek!

De kracht van De grote ik heb hier geen zin in show zit hem in haar drie acteurs: René van ’t Hof, Sayo Cadmus en Guido Pollemans hoeven niet meer dan een blik te werpen of een zucht te slaken om hun ongemak kenbaar te maken.

Theaterkrant

credits

regie Jetse Batelaan / spel Sayo Cadmus, René van ’t Hof & Guido Pollemans / kostuums Liesbet Swings / muziek Keimpe de Jong / licht Bart van den Heuvel / © Henk Claassen
artemis.nl