cultuurcentrum Hasselt

O O O

DE MAAN
di 30 mei 2023 - 13.30 u - 14.40 u
di 30 mei 2023
13.30 u - 14.40 u
  • di 30 mei 2023
    13.30 u - 14.40 u
    concert- & theaterzaal

Een overdreven huilserenade. Een kus van beton. Gillende schoenen. Een gigantisch hoofd vol miserie. Slappe armen en de slappe lach. In O O O staat emotie centraal.  

Op een rond platform gaan 4 spelers op zoek naar wat ze voelen, maar niet altijd even goed in woorden kunnen uitdrukken. In verschillende korte acts brengen ze een ode aan onze innerlijke wereld. Ze maken visuele gedichten die recht naar je hart gaan, die ontroeren en tegelijk doen lachen. 

In O O O wordt mislukken poëzie, melancholie humor en worden emoties gepresenteerd als kunstwerken. Een voorstelling als een ode aan de kwetsbare kant van de mens.

de makers
O O O brengt de wereld van DE MAAN en van theatermaker Jef Van gestel samen in één beeldenwereld. Jef studeerde in 2004 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij maakte en speelde voorstellingen bij fABULEUS, tg Max en KOPERGIETERY, maar we kennen hem vooral van het heerlijk absurde gezelschap Tuning People. Hun voorstelling Leeghoofd werd geselecteerd voor Het Theaterfestival en Voetbal op hoge hakken won de VSCD-Mimeprijs.

theater / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

regie Jef Van gestel / spel Joke Emmers, Lars Brinkman, Roel Swanenberg & Jonathan Linga / figuren Jef Van gestel, Katinka Heremans & Paul Contryn / muziek Ruben Nachtergaele / kostuums Wim Muyllaert / decorontwerp Stéphane Vloebergh / lichtontwerp Dominique Defossez / © Diego Franssens
demaan.be