cultuurcentrum Hasselt

Pippi Powerrr

Het Laagland
do 20 apr 2023 - 13.30 u - 14.45 u
do 20 apr 2023
13.30 u - 14.45 u
  • do 20 apr 2023
    13.30 u - 14.45 u
    Kleine theaterzaal

Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te plaatsen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen  powerrrrr. Met moedige mensen als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles, Stromae en Greta Thunberg als  inspiratiebron. En al die andere krachtige rolmodellen die in 2023 van zich gaan laten horen.

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse  inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van  vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Pippi Powerrrrr laat je zo  dicht mogelijk bij jezelf komen. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de  wereldberoemde Pippi Langkous. 

de makers
Het Laagland is het grootste Nederlands-Limburgs gezelschap (werkzaam vanuit Sittard) dat al vaker te gast was met familievoorstellingen als 2021: een ruimtereis (CCHA, 2021) en Woosh! (CCHA, 2022) en schoolvoorstellingen als Vreemde eend en Gewoon held (CCHA, 2019). We zijn blij om hen nu opnieuw te verwelkomen met deze avontuurlijke voorstelling!

theater / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

concept & regie Inez Derksen / cast Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata & Eva van der Post / dramaturgie Annelies van Wieringen
hetlaagland.nl