cultuurcentrum Hasselt

Brok

Het Wolk
do 24 nov 2022
do 24 nov 2022

Een tafel
Een gedekte tafel
Een mooi gedekte tafel
Een feestelijk mooi gedekte tafel
Met eten
Met veel eten
Met veel lekker eten
Met te veel lekker eten
twee meisjes
die smakken
die slurpen
die schrokken
ze maken brokken. 

Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet willen. Over likkebaarden en watertanden, maar ook over echt, echt, echt niet lusten wat er op je bord ligt.

Het Wolk serveert u een smakelijk spel met héél voorzichtig nippen en volmondig slurpen. Aan tafel ontstaat een heerlijke magische droomwereld, waar fantasie tot leven komt en waarin je hongerig kan verdwalen.

de makers
Het Wolk brengt voorstellingen voor kinderen op een eigenzinnige, kritische, plezante, creatieve en duurzame manier. Ze tonen dagdagelijkse dingen en maken deze bijzonder door ze op een andere manier te benaderen.  vorig jaar waren ze nog bij ons te gast op de Kinderkunstendag én op Krokusfestival met Vuil (CCHA, 2021 & 2022). 

theater / max. 110 / leerling € 4 / individueel € 8

credits

van en met Femke Platteau & Sarah Van Overwaelle / vormgeving Femke Platteau, Sarah Van Overwaelle & Bert Van Wymeersch / coaching Danny Timmermans, Tijs Verbrugge & Bram Kelchtermans / muziek Bert Van Wymeersch / lichtontwerp Jonatan De Vroede / met de steun van CC De Werf Aalst, CC Belgica Dendermonde, WALPURGIS, deFENIKS, CC Westrand, DeAuteurs, Toneelatelier Aalst & Stad Dendermonde