cultuurcentrum Hasselt

KLAUW!

Hanneke Paauwe & De Studio
vr 28 okt 2022 - 13.30 u
vr 28 okt 2022
13.30 u
  • vr 28 okt 2022
    13.30 u
    concert- & theaterzaal

Wauw, wauw, wauw. Wij zijn KLAUW!! De geweldige club van geweldige én moedige kinderen. We willen niet bang zijn dat we nooit de eerste, de beste, de slimste, de mooiste, de succesvolste zullen zijn. Ben jij het ook beu om bang gemaakt te worden? Om altijd te moeten concurreren? Kom bij KLAUW! Extra leden zijn welkom.

Ben jij de baas over je angsten of zijn je angsten de baas over jou? Is angst een aangename raadgever? Heb jij dezelfde angsten als mama en papa? Kan je angst zaaien? Is angst besmettelijk? Is bang zijn gezond? Wat is erger: bang zijn, of bang maken?

KLAUW! onderzoekt de vele gezichten, tactieken en gevolgen van angst. De voostelling is een vurig pleidooi  om te mogen genieten van griezelen en gevaar. Een pleidooi voor het recht van kinderen om af en toe bang te mogen zijn. Een hilarische horrorvoorstelling over angst en moed, maar ook over kracht en hoop. Griezel lekker met ons mee!

de makers
Hanneke Paauwe schreef en regisseerde al vele succesvolle jeugdtheatervoorstellingen. In 2019 stond ze nog op ons Krokusfestival met het bijzonder ontroerende Op een bedje van troost. In deze voorstelling mag ze rekenen op het acteertalent van Bert Dobbelaere (speelde al bij Kopergietery, 4HOOG, hetpaleis & Theater FroeFroe), Anna Vercammen (speelde al bij Kopergietery, BRONKS en compagnie barbarie) en Eva Schram (bekend van producties bij Toneelhuis, hetpaleis, Malpertuis en Abattoir Fermé). 

theater / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
2de graad lager

credits

tekst en regie Hanneke Paauwe / spel Eva Schram, Anna Vercammen en Bert Dobbelaere / kostuum Sara Dykmans / soundscape Gerrit Valckenaers / decor Stef Stessel / choreografie Karolien Verlinden / dramaturgie Wannes Gyselinck / productie Cinderella in coproductie met Perpodium / met dank aan GC De Kroon
destudio.com  / hannekepaauwe.be