cultuurcentrum Hasselt

Zullen we samen ... (3+)

tout petit, MoMeNT & CCHA
za 1 okt 2022 10.00 u & 15.00 u
za 1 okt 2022
10.00 u & 15.00 u

In Zullen we samen… staat de ontmoeting tussen twee dansers maar ook tussen jonge kinderen, hun (groot) ouders en senioren voorop. Alle generaties genieten samen van een voorstelling waarbij twee dansers elkaar uit evenwicht brengen, in de lucht tillen en weer opvangen… Bij aanvang neem je plaats tegenover elkaar rond het speelvlak. Op deze manier kijk je niet alleen naar de dansers, maar ook naar elkaar. Na de voorstelling gaan kinderen, (groot)ouders en senioren samen op ontdekking. Samen kijken en samen spelen, dat staat centraal.

MoMeNT, CCHA en tout petit slaan de handen in elkaar om verschillende generaties samen te brengen rond en in een voorstelling. Zullen we samen… speelt in een woonzorgcentrum en is toegankelijk voor een zeer divers publiek.

onderdeel van
Zullen we samen...

credits

choreografie Ilke Teerlinck / dans Ilke Teerlinck & Gold Mayanga / muziek Koen Brouwers / scenografie Erki De Vries / bewegingsadvies & dramaturgie Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland / beeld Ciska Vanhoyland /  met dank aan deRUIMTE & HET LAB
toutpetit.be  / moment.tongeren.be