De onzichtbare man (4+)

Theater Artemis
za 14 jan 2023 - 15.00 u
za 14 jan 2023
15.00 u
  • za 14 jan 2023
    15.00 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Twee acteurs, een technicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft het publiek toch?

Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? Welk spook gaat er vandoor met het verlengsnoer? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? Kun je dat echt zien of moet je dat maar geloven?

De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Deze voorstelling zet kinderen en ouders op het puntje van hun stoel. Ze werd dan ook  terecht genomineerd voor de VSCD Mimeprijs, de Gouden Krekel én Het TheaterFestival.

Theater Artemis is een graag geziene gast bij CCHA. Zo stonden ze op Krokusfestival 2022 met maar liefst vier producties! Artemis staat voor eigengereid, verrassend en zelfs anarchistisch theater dat zich niet aan de wetten houdt, zelfs niet aan de eigen wetten. Wees gewaarschuwd, maar bovenal: geniet volop van deze parel!

**** De grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt de grens tussen lachen en huilen. Prachtvoorstelling.

– theaterkrant.nl

credits

regie Jetse Batelaan / spel René van ’t Hof of René Groothof, Marijn Brussaard & Nimuë Walraven / muziek Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks / decor Theun Mosk / licht Bart van den Heuvel / kostuums Liesbet Swings / © Kurt Van der Elst
 www.artemis.nl