Supernormaal (5+)

HNTjong
za 30 apr 2022 - 15.00 u
za 30 apr 2022
15.00 u
  • za 30 apr 2022
    15.00 u
    kleine theaterzaal
    Geweest

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt? En is het eigenlijk bij jou thuis normaal? 


Supernormaal is een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt. 

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. 

In deze wonderlijke wereld kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout ’Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder’.  

 

Speelse beats met poëtische teksten

Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling, geïnspireerd door gedichten van Ted van Lieshout. Met livemuziek van Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel.

 

credits

regie Loek de Bakker / regie-assistent Talla Dirkzwager / spel Billy de Walle, Roben Mitchell & Jelle Hoekstra / dramaturgie Martine Manten / kostuums David Laport / decorontwerp Janne Sterke / lichtontwerp Tim van 't Hof / muziek Jelle Hoekstra / Tekstbijdragen Sofie Tseng / Educatiemaker Iselin van Duuren / © Marijke de Gruyter
hnt.nl