cultuurcentrum Hasselt

The happy few

BRONKS
do 10 feb 2022 - 13.30 u - 15.05 u
do 10 feb 2022
13.30 u - 15.05 u
  • do 10 feb 2022
    13.30 u - 15.05 u
    concert- & theaterzaal

Iedereen lijkt vandaag de dag politicus, academicus, consument, producent, activist, nihilist, kapitalist, terrorist, racist, journalist, idealist. En dat allemaal terzelfdertijd. 

In The happy few bedienen vijf spelers zich van alles wat ze voor handen hebben om hun eigen transformatie tot een ultiem offer te boetseren. Voor de mensheid, voor de volgende generaties en voor zij die de luxe niet hebben om te kiezen tussen de rauwe werkelijkheid en een instagramsprookje. 

Zijn het stand-upcomedians? Martelaren? Snobistische wannabe’s? Zijn het bovenmenselijke dansvirtuozen of raaskallende pamflettisten die je een geweten willen schoppen tot je bang in een hoekje wegkruipt. En maakt het allemaal iets uit? 

The happy few. Are they fake news or are they the new fakes?

de makers 
BRONKS, één van de drie grote jeugdtheaters in België, heeft een duidelijke voorkeur voor stevige teksten en sociale thema’s als insteek. Vorig seizoen kon je van hen nog de producties Ola Pola Potloodgat en NIKS bij ons zien. Opnieuw werkt het gezelschap samen met artistieke duizendpoot Randi De Vlieghe, die zowel theatermaker, choreograaf, danser als acteur is en reeds samenwerkte met BRONKS, fABULEUS, hetpaleis, Kopergietery, Studio Orka en Tuning People. 

theater - dans / max. 250 / leerling € 8 / individueel € 8

credits

choreografie & regie Randi De Vlieghe / muziek Michiel De Malsche / spelers Laurence Roothooft, Gaspard Rozenwajn, Jotka Bauwens, Arne Luiting & Adnane Lamarti / © Clara Hermans
bronks.be