vr 27 mrt 2020 - 20.00 u

Greg Dulli

special guest: Joseph Arthur
vr 27 mrt 2020
20.00 u
  • vr 27 mrt 2020
    20.00 u
    Muziekodroom
    geannuleerd
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Greg Dulli ken je van The Afghan Whigs, The Twilight Singers en The Gutter Twins (met Mark Lanegan) en songs als Milez is ded, Gentlemen, What jail is like en Honky’s ladder. De voorbije 30 jaar creëerde hij een eigen universum waarbij soul, grunge en rock zich naadloos vermengen. Zijn doorleefde teksten over de emoties van de zoekende en gekwelde mens grijpen velen bij de keel.

Wanneer die bands even op pauze staan, gaat de grootmeester van de soulgrunge voluit voor zijn eigen repertoire. Drie jaar geleden kon je Greg Dulli al eens solo aan het werk zien in Leuven en Gent, tot veel plezier van zijn trouwe fans en met niets dan lovende recensies. Die bijzondere concertavonden doet Dulli nu over, ook in Hasselt!

Mét nummers uit zijn hele carriére én met nieuw materiaal. Eind februari verschijnt Random desire, opgenomen in Silver Lake, hoog in bergen nabij San Bernardino Californië, in New Orleans en in totale afzondering in de woestijn van Joshua Tree.

credits

zang, piano & gitaar Greg Dulli / band t.b.c
gregdulli.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring