do 2 apr 2020 - 13.30 u

De Dansers

Lepeltje lepeltje
do 2 apr 2020
13.30 u
  • do 2 apr 2020
    13.30 u
    kleine theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door te kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen? In Lepeltje lepeltje kan dat allemaal. In een wereld vol matrassen gaan drie dansers en een muzikant samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt.

Lepeltje lepeltje is na Pokon het tweede dansconcert van Josephine van Rheenen. Ze kiest voor een hypnotiserende, komische en uiterst aanstekelijke compositie van 1000x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

de makers
Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers voorstellingen die gaan over vrijheid, geborgenheid en durf. Enerzijds doen ze dat voor de kleinsten,anderzijds, vaak met fantastische live muziek van Guy Corneille, voor teenagers. Dit energieke dansgezelschap behoort tot het beste wat de jeugddans in de Lage Landen te bieden heeft!

dans / 2de & 3de kleuter / max. 200 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

choreografie Josephine van Rheenen / van & met Yoko Ono Haveman, Youri Peters, Fleur Roks & Hans Vermunt / muziek Hans Vermunt / beeld- & kostuumontwerp Nicky Nina de Jong / artistiek advies Irene van Geest, Klaus Jürgens, Guy Corneille & Wies Merkx / lichtadvies Tim van ’t Hof / © Bart Grietens
dedansers.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring