di 5 nov 2019 - 09.30 u - 13.30 u

Cassier en Dies

Moes
di 5 nov 2019
Vanaf 09.30 u

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. Bovendien niet zomaar kastjes, maar een hele constructie van afvalmaterialen. In de kastjes keukengerei en gekke (levende?) machines. Ook aanwezig: Casier en Dies. Dat alles samen zorgt voor een heerlijke, humoristische, verrassende voorstelling die op onnavolgbare manier van appels tot appelmoes leidt.
 

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie waarin de grote bewegingen en de verrassende geluiden de kleintjes uitermate aanspreken. Kortom: een fijne, poëtische voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. 

Na de voorstelling (25’) kunnen de kinderen spelen in de MOESspeeltuin (ook 25’), een reeks fijne installaties waarin de kinderen zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.

de makers
Acrobaat Karel Casier speelde straattheater- en circusvoorstellingen als Circus Hoetchatchov en REDtheCAT. Dieske volgde een opleiding theaterpedagogie en speelde vooral bewegingstheater. Voor beiden was Moes een eerste erg succesvolle samenwerking. En hoe! Moes werd genomineerd voor de Gouden Krekel 2017 voor ‘de beste jeugdtheaterproductie’ en was winnaar van een Zilveren Krekel 2017!

theater / 1ste kleuter / max. 75 / leerling € 4 / individueel € 8

onderdeel van
kleuters

credits

concept & spel Karl Casier & Dieske Krijnders / decor Karel Casier / kostuums Dieske Krijnders / coproductie CC Ter Dilft-Bornem / © Wim Lanser
karelcasier.com

Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring