wo 15 jan 2020 - 20.00 u

Bart Cannaerts

We moeten nog eens afspreken
wo 15 jan 2020
20.00 u
  • wo 15 jan 2020
    20.00 u
    theaterzaal
  • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden.
Voila.
Euh.
Dat was het eigenlijk.
Dus ja.
Goh.
Kaartjes kopen dan zeker?

Met tal van groeten,
Bart.


Meer woorden hoeven daar niet aan vuilgemaakt. Na een break van vijf jaar staat Bart Cannaerts (eindelijk!) terug op het podium. Na Ik tel tot tien, Waar is Barry (CCHA, 2012) Wanneer gaan we nog eens bowlen (CCHA, 2014) doet Bart Cannaerts opnieuw waar hij zeer goed in is: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Dus wat nu? Kaartjes kopen zeker!

onderdeel van
ABO6
ABO10

**** Weinig comedians zijn zo origineel als Bart Cannaerts. In zijn taal, in zijn opmerkingsgave, in al zijn nuchterheid. Het zijn geen doordenkers die hij zijn publiek aanbiedt, maar doordringers. Je begrijpt de grap meteen, maar naarmate ze doordringt, wordt ze nog beter.

De Standaard, 18 november 2013

credits

tekst & spel Bart Cannaerts / © Johannes Vande Voorde
bartcannaerts.be


Cookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring