zo 10 mei 2020 - 11.00 u - 14.00 u

Bel Ayre Duo - Lieselot De Wilde, zang & Peter Verhelst, gitaar

Tournée locale vocale
zo 10 mei 2020
Vanaf 11.00 u
 • zo 10 mei 2020
  11.00 u
  Oud Kerkhof
 • zo 10 mei 2020
  14.00 u
  Oud Kerkhof
 • Prijzen exclusief € 2 servicekosten per bestelling (voor tickets vanaf 8 euro, n.v.t. op gratis activiteiten en inschrijvingen schoolvoorstellingen). Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

In deze kleine en intieme setting van deze prachtige kapel zingt Lieselot De Wilde een fijnzinnige selectie liederen uit de Canzoni popolari Napolitane. De liederen zijn gekozen uit een repertoire dat reikt van de 12de eeuw tot nu.

Zoete melodieën worden afgewisseld met rauwe protestsongs, volkse verhaaltjes met nobel smachten, authentieke traditionele muziek met kunstliederen. De Napolitaanse liedtraditie is dan ook een mix van vele culturen: de Italiaanse, Griekse, Arabische, Spaanse, Franse...

Sopraan Lieselot De Wilde wordt door critica Thea Derks vergeleken met Barbara Hannigan. Ze speelde vaak in de voorstellingen van LOD muziektheater. Samen met gitarist Peter Verhelst vormt ze Bel Ayre. In dit ensemble creëren ze eigen werk, maar zoeken ook naar eigengereide interpretaties van het repertoire.

credits

zang Lieselot De Wilde / gitaar Peter Verhelst / © Kurt Van der Elst
lieselotdewilde.netCookies
Door verder te surfen op deze website aanvaard je het gebruik van cookies die voor een aangename navigatie en een gepersonaliseerd aanbod aan content en diensten zorgen.
lees hier onze privacyverklaring